Connery

Nyheder til DDJA 2014

Pop 'pagnen!

Nyheder til DDJA 2014
Finalisterne er fundet
Så er de to finalister fundet til den endelige DJ-battle, som bliver afholdt til dette års DDJA d. 8. juni. Den snu veteran fra Vest, Rasmus Skøtt, formåede ikke at bevare sit bælte, da han blev nedlagt af den århusianske nykommer Dj Ary. Han skal derfor i finalen med Gerlev-dj'en DJ Anders Dinensen, som overlegent vandt Øst-konkurrencen. 

Køb billet her

Dubstep-duo til DDJA

Den dansk/norske duo Pegboard Nerds, der er et verdensnavn inden for for dubstep-genren, har senest taget USA med storm efter deres netop veloverstået Bassline Kickin’ Tour, der alene i Nordamerika har budt på 40 optrædener i 25 stater siden februar. Turnéen bragte dem blandt andet forbi en af verdens største festivaller, Ultra Music Festival, hvor det anerkendte musikmagasin og amerikanske hitliste, Billboard, anbefalede deres optræden.

Pegboard Nerds er med andre ord et kæmpe navn i USA netop nu. De har rygende travlt, og det bliver derfor kun for en kort stund, at de er hjemme i Danmark, forklarer den danske halvdel af duoen, house- og tranceproducer Michael Parsberg, der på trods af de vilde oplevelser i staterne ikke har glemt, hvilken størrelse Danish DeeJay Awards er.

- Det er en institution i dansk musikliv. Vi glæder os meget til showet. Vi har fulgt DDJA siden det startede og deltaget på en eller anden vis helt tilbage fra 2001, siger Michael Parsberg og henviser til de seks priser, som han vandt dette år sammen med Safri Duo.

Det er ikke første gang, at Pegboard Nerds optræder til Danish DeeJay Awards, men vi glæder os alligevel.

Ses vi?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce