Connery

Nye topmodeller: Samsung Galaxy S6 + S6 Edge

Samsung annoncerede i weekenden deres nye flagskibsmodel, Samsung Galaxy S6. Nu skal mobilen have buet skærm.

Samsung introducerede i weekenden to nye topmodeller, i deres populære Galaxy-serie.

”Med Galaxy S6 og Galaxy S6 edge kommer vi med noget helt særligt,” fortæller Jimmy Voss, ansvarlig for Telecom hos Samsung Danmark. ”Vi har taget ved lære af både vores tidligere successer og udfordringer, og har ud fra disse erfaringer udviklet både et nyt designudtryk og nye funktioner. Og det er det, der gør os i stand til at tilbyde vores brugere den ultimative smartphoneoplevelse.”

ANNONCE
Nye topmodeller: Samsung Galaxy S6 + S6 Edge

De nye smartphones er produceret i glas og metal med et stilrent, tidløst design. Glaskroppen er skabt i det holdbare Corning® Gorilla Glass® 4, der gennem en ny og innovativ produktionsproces giver en lysreflekterende overflade med høj finish. Telefonerne kommer i en vifte af ædelstensfarver, heriblandt smaragdgrøn og topas-blå.

ANNONCE
Introvideo

Yay, buet touchskærm!
Så hvad er formålet med Galaxy S6 Edge? For hvad kan en buet skærm egentligt gøre, for en smartphone?

Galaxy S6 edge har, som den første smartphone på markedet, en buet skærm, som dækker begge sider af telefonen. Designet giver brugeren nye funktionsmuligheder. Brug eksempelvis farvekoder til at registrere dine mest brugte kontakter. Så viser S6 edge diskret, hvem der ringer, ved at lyse op på siden af den buede skærm i den farve, som er tilknyttet den specifikke kontakt. 

Et lynhurtigt svar: Easy access til de mest brugte funktioner.

ANNONCE

Hurtigere opladning
De nye modeller skulle efter sigende lade 1,5 gange hurtigere op, end Galaxy S4, og ti minutters opladning giver 4 timers strøm. Neat to have.

Bedre billeder

Begge modeller er udstyrede med forbedrede kameraer - et frontkamera på 5 MP og et kamera på bagsiden på 16 MP. Med F1,9-linse og højopløsningssensorer i begge kameraer kan du tage billeder i høj kvalitet, selv under dårlige lysforhold. Fast Tracking Auto Focus sikrer, at dine billeder bliver skarpe og er i fokus, selv når du skal tage billeder af et motiv i bevægelse.

Det bliver spændende at kigge nærmere  på telefonerne, og se hvad de egentlig er i stand til.

ANNONCE
Samsung Galaxy S5 + S6 Edge Specifikationer:

Styresystem: Android 5.0 Lollipop
Processor: Quad 2.1 GHz + Quad 1.5 GHz Octacore processor.
Ram: 3 GB
Display: 5.1" Super AMOLED, opløsning 2560x1440 pixel, 577 ppi.
Forbindelser: WiFi, Bluetooth 4.1, USB 2.0, NFC.
Priser: Galaxy S6 Edge: 6.499,- Galaxy S6: 5.499,- Se mere her. I butikkerne fra 11. april.

ANNONCE
Del

Seneste nyt