Connery

Nye MacBooks og endelig præsentation af Apple Watch

Apples livestream gav nye MacBooks og en releasedato på Apple Watch.

Tilbage i September, ved Apples sidste Keynote, blev der teaset for det nye smartwatch, Apple Watch. Det kan du se lidt mere om her.

I aften har Apple så haft endnu en livestream, hvor de afslører hvad, hvor og hvorfor, omkring deres nye satsning. Vi opdaterer løbende.

HBO Now

Apple startede deres keynote, med at præsentere HBO Now. Basically, er det muligheden for at se HBO live, direkte via Apple TV, uden kabelnet eller tv-antenne. Måske mest interessant for amerikanerne. Apple rapporterer, at over 25 millioner mennesker verden over bruger Apple TV.

I næste åndedrag, kan Apple afsløre at iPhone 6 og 6 Plus, har en kundetilfredshed på 99%. Det er imponerende.

ANNONCE
Nye MacBooks og endelig præsentation af Apple Watch
Nye MacBooks og endelig præsentation af Apple Watch

Ny MacBook

Den nye MacBook er en realitet. Som forventet er den både tyndere, lettere og bedre ydende end før. Vægten bliver 907 gram, og maskinen bliver tilgængelig i en masse metallic-farver, blandt andet sølv, guld og space grey. 

Maskinen er 13.1 mm tyk, knapperne 40% tyndere, keyboardet større, og lys i tasterne er mere jøvnt fordelt. 

12" retina display; opløsning på over 3 millioner pixel. Trackpad kan måle hvor kraftigt du trykker, hvilket blandt andet kan regulere hvor hurtigt du scroller eller spoler i film. Processoren er en strømbesparende Intel Core M processor, som vi kender dem fra blandt andet ASUS' og Lenovos seneste ultrabooks. Batteritiden kan klare 10 timers webbrowsing, og 9 timers itunes movies.

Desuden følger serien op med en ny MacBook Air, og en Macbook Pro. 

Prisen bliver fra omkring 11.300 danske kroner, og de rammer den 10. april.

ANNONCE
Nye MacBooks og endelig præsentation af Apple Watch

Apple Watch

Apple proklamerer, at Apple Watch bliver det mest personlige Apple-device nogensinde. Meget forståeligt, nu når det skal fastmonteres på dit håndled.

Apple Watch kommer i tre udgaver:

  • Apple Watch, i rustfrit stål og enten i traditionel eller space black finish.
  • Apple Watch Sport. Aluminiums-urkasse, og gummirem
  • Apple Watch Edition. 18 karats guld-urkasser, i guld eller rødguld.
ANNONCE
Nye MacBooks og endelig præsentation af Apple Watch

Apple Watch bliver primært en forlængelse af din iPhone, og øvrige Apple-devices. Mange funktioner omhandler fjernstyring og tracking. Styr musik, se beskeder, se opkald.

Uret gør meget ud af, at ville være en sundhedshjælper, som vi i dag kender det fra diverse smartphoneapps, og livsstilstrackeres som Jawbone UP eller Razer Nabu. Nyhedsnotifikationer er også en del af præsentationen.

ANNONCE

Snak med uret

Siri bliver formentlig en af de måder, det bliver lettest at navigere med Apple Watch. Især hvis den danske udgave af din bedste digital-veninde kommer til at fungere.

Nye MacBooks og endelig præsentation af Apple Watch

Opladning og batteritid

Apple har heldigvis valgt en trådløs opladningsløsning, til deres nye wunderkind. Det bliver løst med en flot lille magnetisk oplader, der snappes på bagsiden af uret. (Ja, du skal have det af en gang om dagen.)

Du kan forvente op til 18 timers batteritid på en opladning.

ANNONCE
Nye MacBooks og endelig præsentation af Apple Watch

Apple Watch bliver tilgængelig for forudbestilling fra den 10. april, ihvertfald i USA, og den 24. april lanceres produktet i: Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, USA og UK.

Del

Seneste nyt