Connery

Nye headphones fra Denon

Et seriøst miks af luksusmaterialer og god lyd

Det japanske HiFi-mærke Denon, har været med til at bringe god lyd til den musikglade i over 100 år. Denon arbejder med det de gør bedst: God lyd og høj kvalitet. 

Kvaliteter der bestemt skinner igennem i deres nye serie af hovedtelefoner. 

Seriens design og teknologi er baseret på Denons årelange studier af ansigter og ører på mere end 4.000 mennesker fra forskellige lande og kulturer.

ANNONCE
Nye headphones fra Denon

AH-MM hedder serien, der mikser gode materialer i et flot design, med holdbare metalrammer, amerikansk valnød og stærk lydteknologi.

AH-MM400

AH-MM400 er en over-ear-hovedtelefon med ørekopper i ægte amerikansk valnød, som giver både neutral lyd og et elegant look. Teknologien i hovedtelefonen er baseret på Denons 40 mm-drivere. Hovedtelefonen bliver leveret med to kabler, som hurtigt kan monteres og afmonteres efter behov.

Det ene kabel er udstyret med en smart lille fjernbetjening og mikrofon, mens det andet er et simpelt kvalitetskabel uden fjernbetjening/mikrofon.

ANNONCE
Nye headphones fra Denon

AH-MM300

Den mellemste model er AH-MM300. Modellen har også 40 mm-drivere er justeret til at give en neutral lydgengivelse, som er så tro mod den originale indspilnings kvaliteter som muligt.

Ligesom AH-MM400 er AH-MM300 nem at folde sammen og bliver også leveret med to forskellige kabler.

ANNONCE
Nye headphones fra Denon

AH-MM200

AH-MM200 er baseret på samme design som AH-MM300 og findes i både sort og hvid finish. AH-MM200’s 30 mm-drivere leverer en musikoplevelse med stor dynamik og mange detaljer.

AH-MM200 kan ligesom seriens øvrige hovedtelefoner foldes og leveres også med to forskellige kabler.

ANNONCE
Denon AH-MM serien

Priser

AH-MM200: 1499 kr.

AH-MM300: 2199 kr.

AH-MM400: 2999 kr.

Hvor

I Danmark forhandles Denon af HiFi klubben.

Del

Seneste nyt

Annonce