Connery

Nye detaljer om Diablo 4 forventes ved Blizzcon Online 2021

Blizzard har fremrykket deres årlige fanfest til februar - og afholder det hele som en gratis online oplevelse

Den 19.-20. februar afholder Blizzard Entertainment deres fan-event Blizzcon. Denne gang online - og for første gang nogensinde, er eventet rykket fra sin faste plads i efteråret, til en tidligt-på-året affære. 

Eventet er blevet meldt ud på offentlige kanaler og i en uddybende pressemeddelelse - og uden at afsløre for meget, er der lagt i ovnen til nyheder på tværs af virksomhedens portefølje af spil. Hvilket formentlig vil sige: World of Warcraft, Overwatch, Hearthstone, Heroes of the Storm, StarCraft og Diablo. 

Det er særligt interessant for de millioner af Diablo-fans verden over, der venter nyt fra den længe ventede næste installation i spilserien, Diablo 4. 

Blizzard løfter ikke sløret for konkrete emner, men planlægger at afholde et event med online aktiviteter som fanevents og udklædningskonkurrencer - men også nyheder om deres spil. 

Selvom der ikke er lovning på noget, forventes det, at Blizzard bruger noget energi på Diablo 4, eftersom spillets ledende designer adresserede, at der ville være en del at dele, under Blizzcon 021, i den seneste kvartale opdatering på spillet. 

Blizzcon Online 2021  streames fra 19. - 20. februar 2021 - og er altså gratis at tage del i. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt