Connery

Nye datingformer #3

I USA er man begyndt at date på nye måder, her er en 3. af dem, mørkedate.

Nye datingformer #3
Ligner du Fedtmule, eller spiser du som et vortesvin samtidig med, at du inderholder en masse godt? Er du gang på gang blevet afvist p.g.a. dine hugtænder eller løbene næse? Så er mørkedating værd at kigge nærmere på.

Her har man nemlig chancen for at lære hinanden at kende, uden at dømme hinanden på udseende eller spisevaner. Nu vi taler manérer, er det en ting, der er sjovt ved mørkedating. Som regel ender denne datingform meget højtråbene og af og til i madkamp.

Det hele foregår ved, at man møder op på en restaurant, som i dagens anledning er blevet mørkelagt. Når man ankommer til baren, fører en tjener, som der iført mørkebriller, en hen til det bord, hvor maden bliver serveret, hvor alle bliver sat til bords. Ingen kan se noget på nær tjenerne, så alt kan ske på sådan en date.

Når alle har sat sig til bords, bliver der serveret mad, som består af forret, hovedret og dessert. Alle spiser, mens de snakker på kryds og tværs, og prøver at overbevise pigen med den lækre stemme om, hvor søde de i virkeligheden er, imens de som på billedet kan have slugt deres gaffel, uden at hun aner uråd. I følge arrangørerne skulle mørket også forstærke smagen af maden, og det hele skulle være en fantastisk sanseoplevelse.

Når der er spist op, og alle har fået snakket med en masse mennesker, så bliver sløret løftet omkring det, alle er spændte på. Ligner min date "Frække Frida" eller Sandra Bullock eller er det en ganske almindelig pige jeg har snakket med, som faktisk viste sig at indeholde en masse gode ting.

Mørkedating er en af de ting, der stadig ikke er kommet til Danmark, og om det gør, ved man aldrig, men man kunne forestille sig at det var noget Dating.dk ville forsøge at få til Danmark, som vi så det med speeddating.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce