Connery

Nye datingformer #1

I USA er man begyndt at date på nye måder. Her en af dem, stilledating.

Nye datingformer #1
Hvis man begiver sig på stilledate, er der sørget for, at man ikke går fra stedet med en hyletone for ørerne p.g.a. høj musik eller skrigende tøser i baren og på dansegulvet.

På en stilledate er der nemlig skruet ned for musikken, så det er nemmere at snakke med hinanden, nåå nej, for på stilledate må man faktisk slet ikke benytte sig af mundtøjet til at kommunikere. Der er heller ikke tale om kommunikation ved hjælp af tegnsprog, nej på en stilledate kommunikeres der via pen og papir.

Når man møder op på baren/diskotektet, som afholder stilledates, får man udleveret en blok og noget at skrive med. På den måde kan man holde samtalen lidt mere privat, og hvis man er den nervøse type, slipper man for at sidde og stamme sig igennem den ene sætning efter den anden.

Udover dette, er stilledating også en fordel hvis man render rundt med en stemme som Anders And eller Mr. Bean. Det er meget rart, at den anden person ikke dømmer en på stemmen, eller hvor god man er til at tale, men lærer de virkelige værdier at kende. Denne form for dates har dog en ulempe, og det er hvis man er ordblind, så er det måske ikke den mest sexede måde at forføre en kvinde på.

Stilledating foregår som en helt almindelig datingfest, bare på papir. Så folk går også fra person til person, mens nogle "snakker" med flere på en gang.

En anden stor fordel ved stilledating er, at det ikke kræver det samme mod at række en papirlap til sidemanden, end at forsøge at starte en samtale med en latterlig scorereplik.

Stilledate konceptet har endnu ikke ramt de danske barer og diskoteker, men mon ikke vi også får det at se her i den nærmeste fremtid?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce