Connery

Nyd sommeren sammen

Mange personer er enige i, at perioden op til ferie oftest er den mest hektiske på arbejdet. Der er mange gøremål som skal klares, og som man skal have ud af hovedet, inden man kan gå på ferie. Mange har tendens til at forsømme sit parforhold, når man rammer ind i en travl arbejdsperiode. Derfor er ferien den oplagte mulighed for at indhente det forsømte.

Overrask hende

Hvis man over en længere periode har forsømt sin kæreste grundet arbejdsrelaterede opgaver, er det fornuftigt at sætte tid af til hinanden, så snart det er muligt. En gode måde at vise sin kæreste, at man elsker hende på, er at overraske hende. Det viser, at man har sat tid af til at planlægge fælles tid. Når hun ikke har nogle forventninger til noget, kan hun kun blive positivt overrasket. Du kan glæde hende på mange måder – og når du kender hende så godt, som du gør, er det nemt at planlægge den perfekte dag for hende. Du kan eventuelt give hende massage, så hun kan koble helt af, mens I er sammen. En anden idé er at planlægge en aften, hvor du forbereder hendes livret efterfulgt af filmhygge med de bedste klassikere.

Oplev byen

Selvom man kender hinanden godt, er det en god idé at fortsætte med at date hinanden. Det gælder specielt, hvis man har forsømt dates over en længere periode, for så er det en god idé at date hinanden på ny. Man kan nemt og ubesværet planlægge hyggelige sommerdates, hvad end det gælder en tur til stranden eller en picnic i skoven. Her kan det være en fordel at kunne komme hurtigt rundt omkring. En større overraskelse kunne være at undersøge billige damecykler, for at overraske kæresten med en ny cykel. Der behøver ikke være en særlig grund til, at man forkæler sin partner. En ny cykel vil være en skøn overraskelse, som man på ingen måde forventer. Så kan I nemt komme rundt omkring sammen, og dermed opleve mere af byen (og hinanden).
I kan også planlægge heldagsture, og dermed tage en hel dag til en anden by, eventuelt for at besøge forlystelsesparker, zoologisk have eller forskellige museer. Til de lange endagsture kan man eventuelt også invitere andre par eller venner med, så I er flere om at have det sjovt. 

Det gode sommervejr frister også til grillaften! Her kan man også med fordel invitere familie eller venner, hvor hver især kan stå for hver sin del af maden. Man kan eventuelt vente med at forberede kødet, så man kan grille sammen over en kold øl.

Rejs væk sammen 

Mange vælger at udnytte feriens længde på at rejse væk sammen. Har man en lang ferie, er det ideelt at planlægge den helt store tur til steder, man normalt ikke rejser til. Det kan blive dyrt, men det vil uden tvivl være pengene værd. Hvis man ejer et hus, kan man tage lån i friværdien med et ejerpantebrev. Dermed kan man udnytte sin mulighed for billige lån med lave renter, når man vælger at investere i sit parforhold og skabe ferieminder for livet. Du kan læse mere om ejerpantebrev her.

Hvis I går med en længere rejse i tankerne, kan I enten planlægge den hjemmefra – eller tage det hele som det kommer. Det er blevet populært for flere og flere danskere at backpacke. Oftest rejser man uden faste destinationer eller planer. Man bestiller blot en billet til afgang, og så rejser man ud i verden kun med hinanden og en rygsæk. Er man mere til det planlagte, kan man også med fordel planlægge destinationer, hoteller og transport hjemmefra på forhånd.


En rejse fører uden tvivl til minder for livet, og det er en god investering for parforholdet at opleve hinanden på andre måder end det vanlige.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Connery.dk Connery.dk

Følg på:
Facebook
Instagram
Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt