Connery

Ny version af Symbian

Nu har symbian lanceret en ny version af deres styresystem til mobiltelefoner, nemlig Symbian OS 9

Ny version af Symbian
Symbian kommer nu med en ny version af deres operativsystem til smartphones. Denne nye version 9.0 giver brugeren mulighed for Bluetooth stereo headsets, USB mass storage, avanceret audio mixing og playback, ligesom de nyeste versioner af MPEG og OMA DRM vil være at finde i softwaren. Med disse opdaterede codecs har brugeren mulighed for at gengive flere forskellige former for musik og andet digitalt indhold, som f.eks film.

Ud over det, så understøtter den nye version af Symbian multi-mega-pixel kameraer, hvilket ikke var muligt med den gamle version. Symbian 9 giver også brugeren mulighed for at se flere forskellige former for 3D grafik på telefonen, hvilket gør Symbian OS 9 til et kraftfuldt stykke software når det også kommer til spil, og anden form for grafisk fremvisning.

Der er også lagt vægt på at den nye version passer bedre til nutidens businessmænd. Her kan blandt andet nævnes bedre e-mail og kalendersystemer, og avancerede Java applikationer. Mobiltelefoner med Symbian OS version 9.0 er allerede i udvikling, og forventes på markedet i anden halvdel af 2005.
ANNONCE
Del

Seneste nyt