Connery

Ny trend: Arbejd online og se verden imens

Flere og flere arbejder online, og det har aldrig været lettere at outsource arbejde via Internettet. Her er et par tendenser og inspiration til karrieren.

Flere og flere har deres arbejdsdag på computeren, og det åbner op for en lang række muligheder for oursourcing. Mange af os har en fast hjemmearbejdsdag, men det er også muligt at tage det skridtet videre.

Med hjemmesider som Elance har det aldrig været lettere at oursource opgaver som webdesign, programmering, grafik etc. og flere og flere vælger at gøre brug af de billige lønninger og ivrige personer rundt omkring i verden, som sidder klar til at løse små og store opgaver.

For nogle år siden var Fiverr det helt store, og det er meget overraskende, hvad man kan betale sig fra for 5 dollars. Dog er det ikke hvad som helst man kan få lavet her, hvis kvaliteten skal være i orden, men det har sat fokus på, at der kan være en god fidus i at løbe sine projekter igennem, og se om der skulle gemme sig nogle opgaver, som sagtens kan varetages af en engelsktalende person.

Min kone og jeg arbejder online, samtidig med at vi rejser ca. 100 dage om året, hvor vi tager arbejdet med på farten. Vi har brugt de sidste 3-4 år på at omlægge vores arbejde, så vi i dag tjener vores penge online. Et af de projekter vi har er en hjemmeside med byg-selv plantegninger til senge, der kan klappes op på væggen. Du kan se hjemmesiden her.

Konceptet hedder Murphy beds, og er primært en amerikansk ide, og langt de fleste af vores besøgende på hjemmesiden kommer derfor fra USA. Min kone har studeret arkitektur, og har en kærlighed for pladsbesparende møbler, og da vi mærkede efter, hvad vi havde mest lyst at arbejde med, var det noget af det første som poppede op.

Vi har lavet sitet på engelsk, og det betyder, at vi netop kan give en stor del af opgaverne til fx. filippinere, som er utrolig venlige og arbejdsomme mennesker, som i øvrigt er dygtige til engelsk.

Der findes nogle gode hjemmesider, som hjælper folk til at arbejde på farten - eller at blive "online nomads" som man kalder det. En af de hjemmesider jeg følger en del er webworktravel.com.

Den er lavet af en utrolig venlig tysker, som jeg har stødt på ved et par lejligheder. Han har i mange år har arbejdet på farten, og han ahr ligeledes flyttet sin indtægt online.

På hans hjemmeside er der masser af gode råd til hvor og hvordan man kan rejse med sit arbejde, og der er også inspiration til hvor man kan møde andre online nomader på sin vej.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce