Connery

Ny tjeneste ved ”3”

For 10 kr. kan kunder hos 3 nu sende animerede MMS'er med små figurer der læser ens besked op.

Ny tjeneste ved ”3”
"3" har netop åbnet en ny tjeneste, deres såkaldte 3Hilsen, som er en MMS-baseret tjeneste, der åbner nye muligheder for MMS beskeder. 3Hilsen fungere på den måde at man går ind på 3Portalen, under "ekstra", hvorfra man kan vælge at skrive en 3Hilsen. Her vælger man så en animeret figur som for eksempel kunne være en talende fisk, hvorefter man skriver en teksthilsen. I denne teksthilsen er der så mulighed for at indsætte udtrykssymboler, som påvirker figurens udtryk. Nå man har skrevet sin besked trykker man "lav meddelelse", hvorefter ens tekstbesked bliver omdannet til en stemme, der bliver præsenteret af den valgte figur. Herefter kan man, uden det koster noget, se ens hilsen, før man sender den.

Afhængig af modtagerens mobiltype, kan man vælge at sende præsentationen som "animeret videoklip", hvis man sender den til en 3mobil eller som "animeret GIF billedfil" hvis man vil videresende beskeden fra sin 3mobil til en anden mobil som ikke har videoafspiller. Hvis man ønsker at sende beskeden til en ikke 3mobil skal man altså først sende den til sin egen 3mobil, hvorfra man skal videresende den.

Man betaler for 3Hilsenen idet man afsender den fra 3Portalen på ens 3mobil, og hvis man ønsker at videresende en 3Hilsen til en anden mobil betaler man kun normal MMS takst.

Se demo af en 3Hilsen her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce