Connery

Ny streamingtjeneste: BritBox bringer britisk drama fra BBC og ITV til Danmark

Er du fan af britiske serier som Peaky Blinders og The Office, er det værd at tjekke BritBox ud

Endnu en måned, endnu en streamingtjeneste - sådan kan det af og til føles: BritBox er tilgængelig i Danmark d. 28. april 2022.  

Der kommer flere og flere niche-streamingtjenester, og det er BritBox også på en måde: I hvert fald er det en samling for folk der elsker Storbritanniens bedste tv- og filmindhold.

BritBox er et joint venture mellem BBC og ITV - og efter at have været succesfuld med lanceringer i USA og andre engelsktalende udemarkeder, er streamingtjenesten klar til at prøve kræfter med Norden - og Danmark, med et særligt fokus på drama og krimi. Og madlavning!

ANNONCE

Hvornår og hvor meget?

Britbox er fra 28. april 2022 tilgængelig for danske kunder på Britbox.com, streamingtjenesten lancerer med pris på 79 kroner om måneden, eller alternativt et årsabonnement på 599 kroner. 

Streamingtjenesten tilbyder som andre streamingtjenesten en gratis prøveperiode - for danske kunder lyder den på 7 dage. 

BritBox kan streames Britbox.com, på Android og Apple mobiler/tablets, Fire TV, Apple TV, Android TV, Samsung Smart TV og LG Smart TV.  Mobilapps understøtter også AirPlay eller Chromecast.

I Danmark vil BritBox indgå i alle C More abonnementspakker.

ANNONCE
BritBox lander i Danmark 28. april 2022 - Ny streamingtjeneste: BritBox bringer britisk drama fra BBC og ITV til Danmark BritBox lander i Danmark 28. april 2022

Hvad kan jeg se?

Britbox lancerer en række af det bedste indhold fra kanalernes bagkataloger, det gælder blandt andet favoritserier som Peaky Blinders, The Office, Vera, Blackadder, Pride and Prejudice og meget mere - samtidig vil streamingtjenesten være eksklusiv streamingplads for de meget populære Masterchef UK programmer med sæson 17 og sæson 18. 


BritBox Originals

Sammen med det eksisterende indholdskatalog, lancerer BritBox løbende nye produktioner, som de helt i tråd med resten af streamingmarkedet har navngivet 'BritBox Originals'. 

Lige nu er der en række spændende serier: BritBox Original-serien Crime bygger på Trainspotting forfatterens bestseller roman - en serie der allerede hyldes af kritikere som gribende og betagende. 

Den komiske skuespiller Greg Davies (The Inbetweeners) har skrevet og spiller hovedrollen i den mørke komedieserie The Cleaner, der omhandler en midaldrende mand der har den sure tjans at gøre rent efter grusomme mord. 

Desuden er der et spændende take på britiske stuntmænd i dokumentaren Hollywood Bulldogs: The Rise and Falls of the Great British Stuntman - med fokus på stuntmændene der igennem 70'erne og 80'erne kæmpede sig igennem blå mærker i film som James Bond, Star Wars og Superman. 

Fra torsdag den 28. april vil abonnenter have mulighed for at se den største samling af britisk indhold med flere tusinde timers underholdning tilgængeligt fra lanceringen. Et udvalg af nye BritBox Orginials vil også lande i løbet af det første år – inklusiv true-crime dramaerne Stonehouse, med Matthew Macfadyen og Keeley Hawes og The Thief, His Wife, and the Canoe, med Eddie Marsan i hovedrollen. Samt den lethjertede mordmysterieserie Sister Boniface Mysteries med Lorna Watson og Jerry Iwu i hovedrollerne og The Confessions of Frannie Langton med Sophie Cookson og Jodhi May. BritBox Nordic vil også lancere eksklusive nye titler hver måned, fra den længe ventede Idris Elba's Fight School til den anmelderroste Anne med prisvindende Maxine Peake i hovedrollen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt