Ny spiritus-smagning giver dig ekspertviden i vigtigheden af fadlagring
Med udgangspunkt i Bourbon-casks.
Mens vi så småt begynder at kunne se en lille åbning i Corona-lockdown, så skal vi stadigvæk væbne os med tålmodighed, før vi kan begive os ud til store events og begivenheder lidt endnu.
Så derfor har Diageo sørget for, at marts måned også prydes af underholdning, du kan opleve hjemme i sofaen.
Denne gang en smagning, som tager udgangspunkt i Bourbon.
Ikke Bourbon i forhold til navnet på den amerikanske whisky, men derimod med udgangspunkt i Bourbontønder.
Fadlagning er en vigtig proces i at forvandle spritten til whisky, og hvis du skulle være i tvivl om, hvorfor det egentlig er så vigtigt, at spiritus skal ligge på fade?
Så kommer svaret nu i forlængelse af en smagning!
Smagningen byder både på whisky, tequila og rom - og følgende flasker bliver aktuelle:
Bulleit Bourbon Whiskey
Bulleit Bourbon Whiskey 10 år
Bulleit Rye Whiskey
Roe & Co Irsk Whiskey
Casamigos Añejo Tequila
Ron Zacapa Edición Negra
For at være med til smagningen skal du bestille en smagepakke, hvor du får smagsprøverne sendt til hoveddøren klar og parat til en live-session med andre aficionados.
I denne omgang får du også en lille lommelærke samt chokolade til at akkompagnere din smagning.
Smagningen finder sted d. 12. marts - fang din prøvepakke her.