Connery

Ny radiostation for mænd

Erfarne folk lancerer ny radiostation for mænd...

Ny radiostation for mænd
Man kan sige det er på tide. Omsider kommer der en radiostation for mænd. Slut med alt det bløde pis og papir og ind med rockklassikerer og luftguitar.

I følge radioernes branche medie Radioassistant åbner den nye station d. 2. april 2013 og kommer til at hedde Din Radio.

"Musikprofilen adskiller sig fra det såkaldte A/C Format (Adult Contemporary) og bliver med lidt mere guitar og med et twist målrettet fortrinsvis det mandlige publikum i alderen 25 år+"  fortæller Derrick Wilkie, som sammen med flere erfarne kræfter i radiobranchen står bag projektet.

Derrick Wilkie har blandt andet stor erfaring fra mere end 20 år i radiobranchen med blandt andre Radio Uptown, Radio 2 og Radio 100 i baggagen.


"Flere udenlandske og Danske eksperter har deltaget i udviklingen af konceptet og bistået i at sammensætte musikudvalget, og resultatet bliver en radio med en meget bredt funderet playliste. Din Radio bliver en radio uden for mange musikgentagelser og uden en masse snak – den afgørende fokus bliver på musikken" fortæller Derrick Wilkie.

Her på redaktionen glæder vi os til at se, hvad de finder på... 

Men hvad er din favorit radiostation?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce