Connery

Ny original truecrime-serie om moderne mordmysterier lander på Netflix

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel.

Hvis du også trænger til et nyt truecrime-fix, så er Netflix snart på banen med deres seneste originale produktion.

Fra skaberen af Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes og Paradise Lost, Joe Berlinger, er der en ny serie på vej, som er med at visuelt rekonstruere nogle mystiske, nærmest mytiske lokationer, som har været involveret i moderne kriminalsager.

Serien hedder Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel og er den første sæson i en ny dokumentarserie - og det ser ud til, at vi kan forvente en antologi-serie, hvor Crime Scene bliver hovedomdrejningspunktet, og hver sæson kaster lys over en ny sag.

Den første sæson kigger nærmere på en sag fra 2013, hvor en universitetsstuderende ved navn Elisa Lam boede på et billigt hotel, ved navn Cecil Hotel i LA. 

Mere specifikt følger vi al den mystiske aktivitet, der har været omkring Cecil Hotel, som byder på alt fra uventede dødsfald til seriemordere.

Elisa Lam var kvinden, som fik luppen på hotellet, da hun forsvandt sporløst - og efter en voldsom mediestorm gik internetdetektiverne i aktion og optrevlede et meget skræmmende og voldsom indblik i det kriminelle miljø i Los Angeles.

Tjek traileren ud herunder - serien får premiere d. 10. februar:

ANNONCE
Del

Seneste nyt