Connery

Ny Mercedes-AMG A35 er pokkers fræk

A-Klassen bliver får nyt gateway-drug til AMG-serien

De fleste af os, er vant til lige at kigge en ekstra gang, når vi hører en velspinnende Mercedes køre forbi? Var det mon en AMG? Ja det var. 

I 2012 introducerede Mercedes-Benz A-Klassen til AMG-brandet med A45, og nu kommer den mindre A35 også med i line-uppet, og det er umiddelbart en fræk lille sag.

Mercedes-AMG A45 4MATIC er en lækker hot hatcback med en fire-cylindret 2-liters turbomotor med 306-hestekræfter.  

ANNONCE
Mercedes-AMG - Ny Mercedes-AMG A35 er pokkers fræk Mercedes-AMG

Den firehjulstrukne A35 leverer en god acceleration på 4.7 sekunder for 0-100 km/t, og der er fokus på masser af leg i bilen, der også har fået 7-trins DCT automatgear, variabel ventilkontrol, launch-control og fem forskellige køreprofiler: Slippery, Comfort, Sport, Sport+ og Individual. Affjedringen er elektronisk og adaptiv, og ændres efter køreprofil eller personlig indstilling. 

Designet indkorporerer en række karakteristiske AMG-elementer, blandt andet den kendetegnenede AMG-grill, AMG-line splittere og skørter og større luftindtag. Bilens standardhjul er 18" letvægts-alu. 

Interiøret kommer i sort læder med røde syninger og mikrofiber elementer. Der er selvfølgelig også et kæmpe multimedia-system, som understøtter AMG Track Pace og voice control. 

Mercedes-AMG A35 4MATIC får verdenspremiere til Paris Motor Show den 2. oktober 2018, og bilen forventes klar til det vesteuropæiske marked i januar 2019.

Tjek billederne af vognen i galleriet, eller læs mere om teknikken på Mercedes engelske hjemmeside

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt