Connery

Ny MacBook Air løfter ydeevnen over hele linjen

Apple har sat deres potente M3-chip i den mindste MacBook

Traditionen tro er Apple nu klar med sidste års store opgradering til deres mindste Macbooks - Air. 

Lanceringen af de nye MacBook Air, betyder samtidig at den tidligere version med M1-chip og det tidligere karakteristiske MacBook Air design nu udgår, og overlader pladsen til M2- og M3-generationerne. 

Apple er igen klar med Air i 13" og 15" varianter, og designet er genkendeligt fra sidste års modeller. 

Den væsentlige og vigtigste opgradering, er det nye M3 chips fra Apple, der ifølge producenten betyder at blandt de nye maskiner er 60% hurtigere end M1-modellerne, mens både strømtiden, gaming-performance og rå processorkraft har fået betydelige løft. 

ANNONCE
MacBook Air M3 - Foto: Apple - Ny MacBook Air løfter ydeevnen over hele linjen MacBook Air M3 - Foto: Apple

De nye MacBook Air modeller gør også plads til endnu mere produktivitet, og understøtter nu to tilsluttede eksterne skærme. 

Den har selvfølgelig også MagSafe-opladning - og så er WiFi-forbindelsen blevet dobbelt så hurtig som i den forrige model. 

So noget helt nyt, er de nye MacBook Air-modeller de første produkter fra Apple der er fremstillet fra 50% genanvendt indhold - herunder er 100% af aluminium i kabinettet genanvendt. 

MacBook Air M3 - Priser og lancering

De nye MacBook modeller er netop blevet tilgængelig i Apple Store, mens de lander hos autoriserede forhandlere den 8. marts 2024. 

MacBook Air M3 i 13" størrelse, starter i 9.999 kroner, mens 15"-modellen får en startpris på 11.999 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce