Connery

Ny Huawei Matebook X Pro kommer til Danmark

Seneste Huawei laptop kan forudbestilles nu

Huaweis flotte bærbare, Matebook X Pro er klar til Danmark. 

Det fortæller Huawei, der er klar med produktet i Danmark den 1. juni 2020. 

Sleek og stilfuld
Man er ikke i tvivl om, hvor Huawei henter inspirationen fra Matebook fra, men det fungerer. Den nyeste flagskibsmodel er en bærbar PC med 13.9" skærm og en 3K skærmopløsning. Tykkelsen er 14.6 mm i sammenklappet tilstand og den vejer 1.33 kilo. 

 

Der ER Windows på den!

Matebook X Pro byder på fortsat samarbejde med Microsoft, og den bærbare er ikke ramt af samme udfordringer, som Huaweis smartphones. Derfor lanceres den også med Windows 10 Pro. 

Anders Wistam fra Microsoft Danmark uddyber: ”Hos Microsoft ser vi frem til at fortsætte vores samarbejde med Huawei. Det er rigtig spændende, at Huawei har lanceret en Premium Pc, som er lavet til både den almindelige forbruger såvel som virksomheder. Matebook X Pro møder alle kriterier, som vi definerer som en moderne PC med lang batterilevetid, et let og tyndt design sammen med den sikkerhed som medfølger i Windows10 Pro. I kombination med Microsoft 365 kommer brugerne til at få en komplet oplevelse”.

Intels 10. generation

Matebook X Pro kommer desuden med en 10. generation Intel® Core™ processor i to varianter: i7-10510U og i5-10210U. Dertil kommer NVIDIA® GeForce® MX250 GPU, der kører på 2 GB GDDR5, der sikrer en flydende og ubesværet brugeroplevelse, uanset om du laver grafisk arbejde, videoredigerer, spiller spil eller ser film.

Den nye HUAWEI MateBook X Pro fås i farven grå og vil kunne købes hos Elgiganten og Power. PC-nyheden fra Huawei kommer i to varianter:

HUAWEI MateBook X Pro, Intel i7 – Pris: 14 999 DKK
HUAWEI MateBook X Pro, Intel i5 – Pris: 13 999 DKK

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce