Connery

Ny håndholdt Xbox

Microsoft hviler ikke på lauerbærerne, nu kommer der måske håndholdt Xbox

Efter de har lanceret Xbox i 2005, ånder Microsoft øjensynligt ikke lettet op. I brancen forventes det nu at de udgiver en ny konsol i slutningen af 2007 eller begyndelsen af 2008. Denne gang bliver den håndholdt.

Ny håndholdt Xbox
Analysefirmaet Diffusion Groupe siger: "Ideen er, nu hvor Xbox 360 er blevet markedsleder, mener Microsoft at de er klar til at tage kampen op på markedet for håndholdte spillekonsoller. Det er anslået at der sælges for ca. 3 milliarder dollars årligt på dette marked"

Umiddelbart tyder alle informationer på at Microsoft har overvejet at give licensen til produktionen til et ekstern firma, men det ser ud til de har taget et valg om at de vil ride videre på Xboxens succes og selv producere skidtet.

Det er jo egentlig logisk at Gates ønsker at tage kampen op med PSP og Nintendo DS, men man kan undres om Microsoft kommer bag i køen og ikke bliver en anset spiller på netop det marked? Umiddelbart kunne man tænke om de måske er for sent ude, men på den anden side klarede de sig jo meget godt med Xbox 360, selvom de kom sidst til målstregen.

Under alle omstændigheder bliver det spændende at se, hvad de finder på!?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce