Connery

Ny generation: Audi A3 sedan

Audi bygger videre på den succesfulde mini-sedan

Sløret er blevet løftet for den næste og 2. generation af den populære Audi A3 Sedan. 

Audi har haft god succes med den kompakte fire-dørs sedan, og nu er den nyeste model blevet afsløret - klar til at lande hos forhandlerne i løbet af sommeren 2020. 

Den nye A3 Sedan er fire centimeter længere og to centimeter bredere end den foregående model - det lyder måske ikke af meget, men det gør en hel del for designet. 

Det mest dominerende træk på den nye vogn, er den store Singleframe kølergrill, der akkompagneres af fede Matrix LED forlygter, der består af 15 individuelle LED-segmenter. 

Et mere aerodynamisk design giver bilen et lettere og mere energivenligt design, der forbedrer kørsel ved en reduceret luftmodstand. 

 

Modellen lanceres i begyndelsen med tre motorer 

En 1.5 liters TFSI motor med 150 hestekræfter med enten manuel- eller 7-trins S-Tronic automatgear og 48-volt mldhybrid system og en 2.0 liters TDI der ligeledes byder på 150 hestekræfter. 

De danske priser for Audi A3 Sedan (Limousine) er ikke blevet offentliggjort, men Audi Danmark afslører i en pressemeddelelse, at merprisen vil ligge på cirka 10.000 kroner over en tilsvarende Audi A3 Sportback. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce