Connery

Ny elektrisk SUV-coupé fra Polestar

Med en acceleration på kun 3,8 sekunder og en batterikapacitet på 102 kWh, kan Polestar 4 køre op til 600 km på en enkelt opladning

Polestar tæller op, den første lancerede model Polestar 2 har nu været på det danske marked et par år - og SUV'en med navnet Polestar 3 lander i forventeligt i slutningen af 2023. 

Nu har Polestar også sat en masse tal til det ansigt, der er Polestar 4

ANNONCE
Polestar 4 - Ny elektrisk SUV-coupé fra Polestar Polestar 4

Den kommende elektriske SUV-coupé fra Polestar er ifølge Polestar-direktør Thomas Ingenlath en ny tupe SUV-coupé, designet fra bunden og op. 

Mange af designtankerne i den kommende Polestar 4 er hentet fra konceptbilen Polestar Precept - og det betyder blandt andet, at denne bilmodel skipper bagruden, til fordel for en helt anderledes oplevelse for passagerer på bagsædet. I stedet for en bagrude, må man navigere med indbyggede kameraer.

Designet er tydeligvis strammet op omkring at skabe en god aerodynamik, så bilen kan trække så lang en rækkevidde som muligt - samtidig med at se godt ud.

ANNONCE
Polestar 4 - Ny elektrisk SUV-coupé fra Polestar Polestar 4

Hurtig og langtkørende

Polestar 4 er en elbil med pæn acceleration på kun 3,8 sekunder og en maksimal effekt på 400 kW (544 hk). Den har en batterikapacitet på 102 kWh (Long Range), der giver en rækkevidde på op til 560 km (WLTP) for dual-motor versionen og op til 600 km (WLTP) for single-motor versionen. 

Polestar 4 har også en fået en optimeringsfunktion, som giver føreren mulighed for at vælge mellem range- eller performance-tilstand. Med en varmepumpe og tovejsopladning inkluderet, tilbyder Polestar 4 en pæn EV-oplevelse med gode komfortfunktioner som standard.

ANNONCE
Polestar 4 - Ny elektrisk SUV-coupé fra Polestar Polestar 4

Android Automotive og potent infotainmentsystem

Polestar 4 fortsætter kabine og infotainment-system i en streg der er genkendelig fra Polestar 2. Det betyder blandt andet et 15.4" infotainment skærm der er bygget på Googles Android Automotive OS og underbygget af Snapdragon hardware fra Qualcomm. 

Hvis man ønsker at trække den helt vilde entertainment-pakke ud af bilen, er det muligt at tilkøbe et Harman Kardon lydsystem med 12 højttalere og en 1400-watt forstærker. 

Bilen er udstyret med 12 kameraer, 1 radar og 2 ultralydssensorer som standard - alle hjælper til en øget sikkerhed under kørsel.

Polestar har stort fokus på at kommunikere bæredygtighed, og bilen er bygget med en lang række genbrugsmaterialer - og fra Polestars side forventer man at give en fyldestgørende bæredygtighedsdeklaration for bilen i 2024. 

ANNONCE
Polestar 4 - Ny elektrisk SUV-coupé fra Polestar Polestar 4

Polestar 4 - priser og lancering

Polestar 4 lanceres i Kina allerede i november 2023, men modellen er planlagt til europæisk lancering i begyndelsen af 2024.

Der er endnu ikke udmeldt danske priser, men Polestar fortæller at de vejledende lanceringspriser begynder fra 60.000 Euro - det svarer til godt 450.000 danske kroner, hvilket harmonerer meget godt med priserne der er annonceret på øvrige Polestar-modeller. Find informationer om forudbestilling og andet på Polestars hjemmeside.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce