Connery

Ny ekspansion til Cyberpunk 2077: Phantom Liberty annoncerer udgivelse med ny trailer og mere Idris Elba!

CD Projekt RED har endelig sat dato på deres ventede udvidelse

CD Projekt RED skaberne af The Witcher-spillene og Cyberpunk 2077, har afsløret deres længe ventede expansion, Phantom Liberty. 

Spiludvidelsenn forventes at blive lanceret den 26. september 2023. 
Annonceringen blev ledsaget af en helt officiel trailer, til den kommende udgivelse.

I Phantom Liberty vender spillerne tilbage til rollen som V, en cyberpunk-for-hire, og tager på en mission for at redde præsidenten for de nye Forenede Stater af Amerika efter hendes rumfærge bliver skudt ned over den farligste bydel i Night City: Dogtown. 

Det resulterer i en dybtgående udfluht i en historie om spionage og politiske intriger, der forbinder de højeste magtinstanser med den brutale verden af lejesoldater. 

ANNONCE
Se den officielle trailer til Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Den fulde udvidelse af Cyberpunk 2077 præsenterer et hårdtslående spion-thriller eventyr, i en helt ny lokation. I løbet af den nye historie vil spillerne møde og arbejde med nye figurer, inklusiv FIA-undercover agenten Solomon Reed, spillet af Idris Elba. Keanu Reeves genoptager sin rolle som rebel-rockerboy Johnny Silverhand. 

Udvidelsen indeholder også masser af nyt indhold, inklusiv nye quests, gigs, nye køretøjer, teknologi, cyberware, og våben. Der er også et helt nyt Relic skill tree, som giver endnu mere frihed til at skabe din egen unikke spillestil.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty udkommer på Xbox Series X|S, PlayStation 5, og PC (GOG, Steam, Epic Games Store) den 26. september 2023. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt