Connery

Ny dokumentarserie dykker ned i historien om Hells Angels

Hells Angels - storhed og fald.

Kanal 5 er på trapperne med en spritny dokumentarserie, som dykker ned i det notoriske rockermiljø med fokus på Hells Angels.

Programmet hedder Hells Angels - storheds og fald. Serien hiver fat i agenter, eksperter og diverse personligheder fra rockermiljøet, som giver deres besyv med i forhold til, hvordan HA blev etableret i Danmark - og hvordan nyere rockergrupper har ladet sig inspirere af deres organisatoriske egenskaber. 

ANNONCE

Dokumentarserien dykker ned i den spirende begyndelse såvel som et indblik i den magtkamp, der opstår med rivaliserende bander. 

Den længst sidende præsident i HA, George Christie og medstifter Jørn "Jønke" Nielsen fortæller om epoken, mens tidligere Brothas-medlem Abud Mustafa giver indsigt i, hvordan Hells Angels formede bande-tankegangen for nyere grupper.  

- Situationen i rocker- og bandemiljøet har længe været højspændt. Det ser vi især netop nu, hvor tydelige magtdemonstrationer er i gang mellem de toneangivende klubber. For bedre at forstå den verserende magtkamp bliver vi nødt til at gå tilbage i tiden og se på, hvordan Hells Angels indtog Danmark, og hvordan de har organiseret sig gennem årtier, siger Tine Røgind, Executive Producer Crime, Warner Bros. Discovery Danmark.

Hells Angels - storhed og fald kommer i seks afsnit og vil blive sendt på Kanal 5 og Discovery+ fra d. 15. februar.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce