Connery

24-timers Movember Shave Down ved Carl's Barber Shop

Årets officielle Movember-kickstart, er inden mindre end en rekord i Movember-regi.

24-timers Movember Shave Down ved Carl's Barber Shop

For første gang i Movembers historie afholdes intet mindre end et 24 timer langt shavedown i København for at gøre mændene glatbarberede og klar til årets skæggeste måned.

Søndag den 1. november er det Movember igen. Årets skæggeste måned, hvor den globale velgørenhedsorganisation, Movember Foundation, traditionen tro opfordrer alle herrer til at lade overskægget – det såkaldte Mo – gro de næste 30 dage for at sætte ansigt på mænds sundhed.

En sand Mo Bro begynder derfor Movember med et glatbarberet ansigt. Det er der rig mulighed for at få gjort professionelt i år, hvor den internationale barber- og frisørklub, Rogue Barber Brotherhood, barberer nonstop i den gode sags tjeneste fra lørdag den 31. oktober klokken 00.01 til søndag den 1. november kl. 00.01. Altså, i døgnets samtlige 24 timer på lørdag i Carl’s Barber Shop på Rosenvængets Allé 3, Østerbro.

En fuldt professionel barbering tager en times tid og koster sædvanligvis 650 kroner. Men ved dette særarrangement er prisen blot 250 kroner, og hele dette beløb doneres til Movember Foundation.

- Vi vil i alt være 15 barberer, og på alle tidspunkter af dette døgn har vi fem stole og fem barbere stående klar til glatbarbere Mo Bros efter alle kunstens regler. Som mænd vil vi gerne gøre, hvad vi kan for at bakke op om den gode sag og sætte fokus på mænds 

sundhed. Og som barberer er et Movember-shavedown samtidig en oplagt mulighed for os til at give mange mænd den førsteklassesoplevelse, det er at blive klassisk barberet af en professionel, der værner om godt, gedigent håndværk , fortæller Jan Lauritsen, stifter af Rogue Barber Brotherhood og indehaver af Carl’s Barber Shop.

Det er udelukkende prisen, der er skrabet ved dette officielle Movember-shavedown. Der bliver hverken barberet noget af oplevelsen eller tiden i barberstolene. Tværtimod. Alle Mo Bros vil under deres barbering blive forkælet med whiskey og øl sponseret af Jameson Whiskey og Carlsberg.

ANNONCE
Movember

Movember Denmark

Carl's Barber Shop

Del

Seneste nyt

Annonce