Connery

Ny app sætter 85.000 kroner på højkant hver måned - hvis du samler skrald og dokumenterer det

Hey, hvis man kan trylle skrald om til en lottokupon?

85.000 kroner, det er hvad der er på højkant til en af brugerne af den nye app LitterLotto - der trods navnet ikke er en lotto-virksomhed. 

Appen er gratis, og du kan deltage lige så mange gange, du vil, så længe at du bliver ved med at smide affald ud i skraldespande. 

"Danskerne er allerede fantastiske til at genbruge og sortere affald, men alligevel ender skrald og affald i naturen og i gader og stræder, hvor det ikke hører hjemme. Med Litterlotto giver vi brugerne en grund til at smide deres eget affald korrekt ud i skraldespande eller tage det med hjem, men også til at opsamle andres. De enkelte brugere kan vinde store præmier, men på den lange bane er det samfundet, som vinder," siger David Landsberg, medstifter og CEO hos LitterLotto i en pressemeddelelse.

Det lyder som en win/win, men som techkyndig, kan man alligevel ikke lade være med at tænke: There's no such thing as a free lunch. 

Det kan selvfølgelig gå i begge retninger - Andre ting på nettet er gratis: Det meste er reklamefinansieret - men på hvilken måde? 

LitterLotto har ikke løftet sløret for konkrete samarbejdspartnere, men vil finansiere appen ved hjælp af sponsoraftaler - og understreger, at de ikke videresender personfølsomme data. 

Hvordan reklameaspektet af skraldeindsamlingen tager form, er tidligt at gætte på - men hvis du nu i forvejen er en god person der samler skrald, er det en mulighed, der giver et lod puljen på at trække en pæn gevinst. 

LitterLotto er tilgængelig på iOS og Android.

ANNONCE
Del

Seneste nyt