Connery

Ny 3G mobil fra Samsung

Samsung lancerer efterfølgeren til deres første 3G-mobil SGH-Z105, der ikke blot er mindre og lettere, men også samtidig med bedre egenskaber i stadig samme høje kvalitet. Denne model hedder SGH-Z107

Ny 3G mobil fra Samsung
Det er kun få måneder siden af Samsung lancerede deres første 3G mobil og nu er de på markedet med en ny. Denne dualband mobil er Samsungs nyeste skud på stammen for 3G mobiler. Z107 er både mindre og mere fiks end andre konkurrerende produkter, med en størrelse på 89 x 48 x 25 mm og en vægt på 115 gram, hvilket gør den til en af de letteste 3G mobiler på markedet.

Z107 præsentere et flot og lækkert design med runde hjørner, i den attraktive mat sølv/indigoblå farve der findes på flere af Samsungs produkter. Det er klaptelefon med 2 skærme; en ydre OLED-skærm med 65.000 farver og en indre TFT-skærm med hele 262.000 farver. Mobilens indbyggede VGA-kamera er roterbart og er udstyret med fotolys, der forbedrer kvaliteten på billeder i mørkere miljøer.

Af telefonens indbyggede muligheder kan nævnes MMS, GPRS, JAVA, emailklient, infrarød overførsel, WAP 2.0, mp4/aac og 64-polyfoniske (flerstemmige) ringetoner. De udprægede 3G-funktioner inkluderer videoindspilning (3gp/mpeg4), videotelefoni og billedbeskeder. Telefonen kan også tilsluttes til en PC via den medfølgende USB-kabel.

Telefonen fremstår i samme høje kvalitet som Samsungs andre produkter og er et produkt der understreget Samsungs mål med deres 3G mobiler, der er at leverer den nyeste teknologi i kombination med det mest innovative design.

SGH-Z107 har en vejledende pris i butikkerne på ca. 4.800 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce