Connery

Nu med danske priser: MG vil sælge deres elbil online i Danmark

Når MG relanceres i Danmark vil der være fokus på online handel

Bilmærket MG relanceres i begyndelsen af juni her i Danmark, og fra MG Motor Danmark A/S, kommer man til at have en del af fokus, på at sælge den nye elbil online. 

"I vores 4 kommende Brand Stores er vi allerede i fuld gang, og vi glæder os til lanceringen af MG ZS EV. Det er uden tvivl noget helt andet, idet konceptet for MG er langt mere digitalt end vi er vant til. Vi tror på, at kunderne til en moderne elbil er klar til at bestille bilen online - men ingen kunder vil være overladt til sig selv. Vi står klar til at hjælpe dem uanset om det er online eller i én af vores Brand Stores. MG Motor Danmark har valgt en strategi, hvor det i langt højere grad er på kundernes præmisser - uanset om de selv klikker bilen, serviceaftale, leasingaftale etc. i kurven, eller ønsker hjælp undervejs i processen" lyder det fra Jørgen Gravgaard, der er direktør i Nellemann Gruppens detailforretninger, til pressen. 

Den første model der lanceres er den elektriske crossover MG ZS EV. Crossoveren er en sikker bil at køre i, og med en 5-stjernet rating i Euro NCAP, er MG håbefulde for en god lancering. 

Bilen understøttes herhjemme med et garantiprogram med 5 år eller 150.000 km - alt efter hvilken milepæl der rammes først. Batteriet har desuden en garanti på 8 år eller 150.000 kilometer. 

ANNONCE

Importøren af MG i Danmark har nu også sat prisen på den nye elbil. Comfort modellen kan fås fra kun kr. 219.999 og Luxury modellen fra kr. 249.079.

Del

Seneste nyt

Annonce