Connery

Nu kommer HBO Max til Danmark

Danmark er blandt de første i Europa med adgang til den internationale HBO streamingtjeneste

HBO Nordic og HBO Max er ikke det samme. Det er vigtigt at pointere, når det kommer til begejstringen omkring udrulningen af HBO Max.  

Mens HBO Nordic hidtil har været rammen for HBO's indhold i norden, har HBO Max der startede sit liv i USA, rullet ud som en kæmpe streamingtjeneste, der blandt andet under Corona-pandemien fik flere af Warner Bros. titler direkte på streaming.  

Den 26. oktober 2021, bliver HBO Max tilgængelig i Danmark.

"HBO Max bliver tilgængelig for både nye og eksisterende kunder af HBO Nordic (både direkte kunder og kunder med abonnement gennem andre partnere)," lyder det fra HBO og WarnerMedia i forbindelse med annonceringen.  

"Det er et historisk øjeblik, når HBO Max lander i Europa", siger Johannes Larcher, Head of HBO Max International. "WarnerMedias film og serier, eksempelvis Harry Potter, Game of Thrones og The Big Bang Theory, er elsket af så mange i hele Europa. HBO Max er skabt for at give alle fans den bedst mulige seeroplevelse af alle disse favoritter såvel som mange andre fantastiske titler".

Tilbage står vi og mangler svar på to rigtig gode spørgsmål:

Hvad kan jeg se på HBO Max i Danmark?

HBO Max i Danmark kommer til at tilbyde indhold fra Warner Bros., HBO, Cartoon Network, Adult Swim og originalproduktionerne fra Max Originals.  

Det bliver spændende at se, hvor meget af indholdet fra amerikanske HBO Max, der reelt rammer Danmark ved lanceringen - på nuværende tidspunkt lyder det amerikanske efterårsprogram blandt andet på streaming-premiere med Clint Eastwoods 'Cry Macho', Sopranos prequel-filmen 'The Many Saints of Newark', 'Dune' og ikke mindst 'Matrix 4'

Vi har været i kontakt med den danske afdeling af HBO Max: Her fortæller man, at der først bliver meldt en konkret indholdsplan over den danske streamingtjenstes indhold ud, når HBO Max lanceres den 26. oktober. 

Hvad kommer HBO Max i Danmark til at koste?

Det er endnu ikke fastlagt, hvad HBO Max kommer til at koste i Danmark - men måske man kan tage afsæt i de amerikanske priser: Her er der to modeller - et abonnement med reklamer og video i HD-kvalitet til $9.99/md (63 kroner) og et reklamefrit abonnement med video i op til 4K-kvalitet, til en pris på $14.99/md (94 kr).  

HBO Nordic koster i dag 99 kr/md.  

Opdateret 15. oktober 2021: 

HBO Max har bekræftet de danske priser, og det er godt nyt: HBO Max får en pris på blot 79 kroner om måneden

For eksisterende HBO Nordic-kunder, betyder det en besparelse på 20 kroner om måneden. 

Alle eksisterende HBO Nordic kunder overgår den 26. oktober til en HBO Max-konto, i den forbindelse sættes prisen ned til den gældende Max-pris og samtidig migreres man fra den gamle HBO Nordic-app til den nye HBO Max platform

Hvis man vil spare yderligere på den nye streamingplatform, er det også muligt at tilmelde et årsabonnement for 599,- kroner om året - Bindingen giver en besparelse der svarer til fire måneders regulært abonnement på tjenesten.

ANNONCE
HBO Max - DK Reel
Del

Seneste nyt

Annonce