Connery

Nu kommer der ægte IMAX til Danmark

Bigger, better, louder, stronger!

Så er der godt nyt til biografgængere i København og omegen (og mon ikke resten af landet senere).

CinemaxX i har nemlig landet landets første aftale om en IMAX bio i fuld format. Meddelelsen udløste et mindre sejrsbrøl mellem et par af redaktionsmedlemmerne.

ANNONCE

IMAX leverer en samlet patenteret løsning, der opfylder deres meget høje kvalitetskriterier, gående fra det særligt høje og buede lærred, de særlige IMAX-projektorer og den specialdesignede IMAX-sound. Endvidere skal salen ombygges med nye akustiske overflader, ligesom der installeres store luksusstole på alle pladser. Ombygningen af den tidligere Sal 1 tager to måneder, og er allerede startet, så den nye IMAX-biograf kan stå klar til premieren på ”Avengers: Age of Ultron” d. 23. april. Af andre titler i 2015 kan bl.a. nævnes “Star Wars: The Force Awakens”, “Jurassic World” og “Mission: Impossible 5” m.fl.*

”Vi ved, at der er mange danske IMAX-fans derude, som længe har ønsket at kunne få den ultimative filmoplevelse, som IMAX er, i Danmark. Så naturligvis er vi også rigtig stolte af, at IMAX har valgt os som dansk samarbejdspartner,” fortæller Kim Brochdorf, administrerende direktør, CinemaxX.

ANNONCE
Her kan du se forskellen  - Nu kommer der ægte IMAX til Danmark Her kan du se forskellen
FACTS
  • IMAX er den førende leverandør af filmoplevelser på verdensplan og er en virksomhed i rivende udvikling
  • IMAX oplever i stigende grad, at førende instruktører såsom J.J. Abrams anvender de førende IMAX-kameraer til at optage dele af deres film med – senest i ”Star Wars: The Force Awakens”
  • I slutningen af 2014 fandtes der 934 IMAX-biografer fordelt på 62 lande
  • Salen bliver den første IMAX-biograf i Norden med Nordens største lærred
  • Hvis man vil besøge en IMAX-biograf uden for Danmark, er den nærmeste placeret i Berlin
  • CinemaxX København er Danmarks største biografkompleks med i alt 14 sale der rummer i alt 3220 pladser 
  • Det nye IMAX-auditorium får 550 luksussæder og et lærred på over 250m2 og erstatter den tidligere Sal 1 i CinemaxX København der havde 750 pladser
ANNONCE
Del

Seneste nyt