Connery

Nu kan du servere en 3-retters The Witcher-menu

Slib sværdet til den officielle Witcher-kogebog

Hvis et givent fantasi-univers bliver tilpas populært, kan du være rolig og sikker på, at der kommer en kogebog. 

Harry Potter-kogebogen? Eksisterer. Star Wars-kogebøger? Massevis! Ringenes Herre? Warcraft-kogebogen? Oh yes. 

Området er så stort, at den legendariske tegneserie-forretning Faraos, har dedikeret et par fine hyldemeter til den slags. 

ANNONCE
Jaskier er klar til køkkenet i The Witcher - Foto: Netflix/Jay Maidment - Nu kan du servere en 3-retters The Witcher-menu Jaskier er klar til køkkenet i The Witcher - Foto: Netflix/Jay Maidment

Så selvfølgelig skulle det ske: Til jul (eller inden) kan du udforske "kontinentets" kogekunst, i den officielle The Witcher Cookbook. 

Spiludviklerne CD Projekt RED, er folkene bag nyheden, og en del af bogens kreation - den er skabt i samarbejde med Nerds' Kitchen Creations og indeholder 80 forskellige opskrifter fra The Witcher-univers, primært bog-serien og spilserien, er repræsenteret. 

Kogebogen der altså består af 80 opskrifter, har 256-sider, der sideløbende beskriver en fiktiv fortællers rejse gennem The Witcher-universets kulinariske univers, lige fra vikinge-inspirerede Skellige til det frankofile ridderkongerige Toussaint. 

Bogen har også at forord af Geralts "Far", forfatteren Andrzej Sapkowski. 

Bogen er ude nu - på engelsk, gennem udgiveren Penguin Random House. Toss a coin?

Vi har fundet frem til, at Saxo forhandler den spritnye kogebog i hardback her. Prisen: Godt 240 kroner

ANNONCE
The Witcher Cookbook - Penguin Random House - Nu kan du servere en 3-retters The Witcher-menu The Witcher Cookbook - Penguin Random House
Del

Seneste nyt