Connery

Nu kan du købe sneakers der er lavet af kaffegrums

Skomærket Zéta har lanceret en sneaker der er delvist lavet på Nespresso

Man kunne nok forestille sig, at der skulle væsentligt mere tryk på bryggerenheden i din Nespresso-maskine, hvis den skulle skyde en skosål gennem mekanismen - og heldigvis er det ikke sådan der er foregået, i det nye samarbejde mellem det franske skomærke Zéta og kaffemærket Nespresso. 

De to er gået sammen om at fremstille en række sneakers, der er delvist produceret af kaffegrums - med navne som: Ristretto, Cappucino og Latte. 

Vi googler bæredygtige brands som aldrig før

Internetsøgninger efter bæredygtige mærker er vokset med mere end 45 pct. i løbet af de sidste fem år. Laure Babin, den 25-årige administrerende direktør for Zèta, så et voksende hul på markedet og ønskede at bidrage til at mindske garderobes miljømæssige fodaftryk. Hun grundlagde mærket for to år siden med et mål om at introducere verdens første zero-waste og bæredygtige sneakers. 

"Min vision for Zèta var at skabe stilfulde sneakers til miljøbevidste modeelskere. Til denne kollektion brugte vores partnere hos Tintex otte måneder på at udvikle et innovativt vegansk imitationslæder lavet med genbrugt kaffegrums. RE:GROUND er produktet af vores samarbejde med Nespresso" - lyder det fra Laure Babin i forbindelse med produktlanceringen.

ANNONCE
Zéta RE:GROUND kaffe-sneaker - Nu kan du købe sneakers der er lavet af kaffegrums Zéta RE:GROUND kaffe-sneaker

Bæredygtighed ligger ikke fjernt for de to mærker, men Zéta i særdeleshed, har slået hele forretningen op på at skabe bæredygtige sneakers. 

Kollektionen af Nespresso-sneakers fra det franske hedder RE:GROUND, og her er der blevet brugt kaffegrums fra Nespresso-genbrug, i det veganske læderbland på skoens overdele - og i skoens såler. 

Det alene lyder måske en smule søgt, men Zéta sneakeren er gennemgående bæredygtigt designet, med materialer som kork, naturgummi, havplast - og altså også kaffegrums. 

De (forhåbentlig) kvikke sneaks er fremstillet i Portugal og sælges udelukkende til kunder i Europa fra Zeta.com

Det store spørgsmål vi står tilbage med: Hvornår ser vi George Clooney i disse kicks?

ANNONCE
Del

Seneste nyt