Connery

Nu kan du købe en ny Ferrari til under 1 million!

Inspireret af tidligere klassiker

Har du nogensinde drømt om at eje en Ferrari-"klassiker", er her måske en mulighed.
 
For selv om denne model måske ikke har Ferrari-performance, så har den Ferrari looks. 
 
The Little Car Company har i samarbejde med Ferrari-teamet i Maranello udviklet en modelbil, som er inspireret af den legendariske Ferrari 250 Testa Rossa, som Ferrari har vundet Le Mans med 3 gange. Den model hed Ferrari Testa Rossa J, og nu har de lavet en specialudgave af specialudgaven.
ANNONCE
www.thelittlecar.co - Nu kan du købe en ny Ferrari til under 1 million! www.thelittlecar.co
Modellen hedder Pacco Gara, og er en genskabelse i 75% størrelse af den originale model. Og så er det en elbil. Pacco Gara kommer med nogle ekstra opgraderinger, så som en roll cage, som man kan fjerne hvis man har lyst til det. Derudover får man også Sabelt sikkerhedsseler, som blev brugt i Ferraris Scuderia F1-biler, for at give bilen ekstra racerkører-vibes.
Styringen er justerbar, så man selv kan konfigurere sin køreoplevelse.
ANNONCE
www.thelittlecar.co - Nu kan du købe en ny Ferrari til under 1 million! www.thelittlecar.co

Den største opgradering fra Testa Rossa J til Paco Gara, er dog performance. Paco Gara yder 14kw, hvilket tager modellen op på 19 Hestekræfter i stedet for de 16, som Testa Rossa J har. Det er altså ikke mind-blowing performance, som man skal forvente fra denne lille modelbil, men den er nok trods alt stadig sjov at køre i.

Specialudgaven vil blive præsenteret på International Concours of Elegance i St. Moritz i Schweiz den 24-25 februar 2023. Her vil der være mulighed for at testkøre Paco Gara. Så er du alligevel i nabolaget, kan du jo slå et smut forbi..
 
Prisen for Ferrari Paco Gara er 97.000 Euro, svarende til ca 720.000 kroner!
                       
ANNONCE
Del

Seneste nyt