Connery

Nu kan du få et TV der udstiller klassiske Disney-tegninger

Samsung fejrer musens 100-års jubilæum med et specielt tv!

I takt med at Disney nærmer sig en prominent milepæl, er også Samsung kommet på banen for at hylde verdens mest elskede mus, Mickey Mouse, med et tv, der ikke kun er til for at se programmer men også for at udstille kunst.

The Frame-Disney100 Edition, som det så fint hedder, er ikke blot et almindeligt tv. Med en den navnkyndige 'The Frame'-skærm, der kan omdannes til et levende kunstgalleri, er det designet til at fejre den ikoniske mus's 100-års jubilæum med stil.

ANNONCE
Nu kan du få et TV der udstiller klassiske Disney-tegninger
Nu kan du få et TV der udstiller klassiske Disney-tegninger

En digital kunstsamling for Disney-fans

Thew Frame Disney-edition giver ejerne adgang til en eksklusiv samling af 100 klassiske Disney-kunstværker, der strækker sig fra Mickey's første skridt på lærredet til de nyeste kreationer fra Disneys studioer. Således kan man nyde alt fra de tidlige skitser af Mickey Mouse til farvestrålende portrætter af ham og hans venner, lige fra sit eget hjem.

Særlige designelementer

Udover den unikke samling af Disney-kunstværker kommer TV'et også med en specialdesignet fjernbetjening, der er inspireret af Mickey Mouse selv, og en Disney-signeret ramme.

Desuden, når TV'et tændes, bliver brugeren mødt med et eksklusivt Samsung x Disney100-logo.

Ikke kun for Disney-fans

Selvom det nye The Frame helt sikkert vil være et hit blandt Disney-entusiaster, har Samsung sørget for, at det også vil appellere til en bredere skare. Med Samsung Art Store har brugerne adgang til en række andre kunstværker fra verdens førende kunstnere og museer.

Umiddelbart bliver det dog svært at få fingrene i specialversionen af The Frame herhjemme, da Samsung har oplyst, at The Frame-Disney100 Edition er tilgængelig i USA, Europa, Korea og Latinamerika. Men muligvis giver det god anledning til en god omgang detektiv-præget netshopping.

ANNONCE
Del

Seneste nyt