Connery

Nu er der endelig snak om nye sæsoner af Taboo

Tom Hardy er klar på at vende tilbage - på et tidspunkt

Dramaserien Taboo, der havde Tom Hardy i hovedrollen som James Delaney, en excentrisk nyrig englænder, der forsøger at få alle former for hævn over det britiske imperie og bedre borgerskab, efter 12 år i Afrika, i mere og mindre heldige situationer. 

Serien var lidt af et sleeperhit tilbage i 2017, men har efterfølgende haft så massiv succes via streamingtjenester, at der nu er seriøse snakke om ikke blot en, men to nye sæsoner. 

Serien, der foregår i starten af 1800-tallet, er skabt af Tom Hardy, Chips Hardy (Toms far) og Steven Knight; der også står bag successerien Peaky Blinders.

Det er det amerikanske tv-netværk FX, der lige nu taler med Steven Knight, om at bringe serien tilbage for to nye sæsoner, ifølge et interview med netværkets bestyrelsesformand John Landgraf.

Landgraf fortæller i et interview med Deadline, at han er i dialog med Knight, der har ideer til den potentielle videreførelse af serien. 

ANNONCE
HBO Nordic - Nu er der endelig snak om nye sæsoner af Taboo HBO Nordic

Ifølge Landgraf står og falder det hele med Tom Hardy: Hvornår han vil tilbage til serien, og hvornår han er tilgængelig til det. 

Knight og Landgraf er dog klar til at rykke på en sæson, også hvis Hardy er tilgængelig i mindre grad - hvor karakteren James Delaney træder en smule tilbage, og giver mere skærmtid til andre karakterer i fortællingen. 

Det ville være smukt med en retur for Taboo, men der er to ting der lige skal ud af verden først - det ene er Venom 2, som Hardy påbegynder optagelserne af i efteråret, og Peaky Blinders, der står overfor 5. sæsons premiere om få uger, og en 6. sæson der har fået det grønne lys til optagelser.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce