Connery

Nseries fra Nokia

Ny serie af mobiltelefoner fra Nokia, byder på nyeste teknologi og har fokus på mobilitet og digitale medier. De første tre produkter i serien blev vist frem i dag.

Med Nokia Nseries produkterne kan brugerne anvende én enhed til at nyde underholdning, få adgang til informationer samt tage og dele billeder og video, når og hvor de ønsker det.

I dag annoncerede Nokia deres nyeste skud på stammen. Denne gang var der ikke blot tale om en enkelt telefon, men en helt ny serie de kalder Nseries. Til at starte med har Nokia udviklet tre nye telefoner, der sætter standarden for den nye serie.

- Dette skridt mod digital konvergens bringer mobile terminaler, Internetindhold, stillbilleder og videokamera, musik, e-mail m.m. sammen. Nokia Nseries terminaler har samme designtræk som mobiltelefoner, men i virkeligheden er de kraftige bærbare computere med et udvidet udvalg af multimediefunktioner, siger Sigurd Leth, Multimedia Director Nordic, Nokia Multimedia.

Med nøgleord som 3G, Carl Zeiss Optik, megapixelkameraer, multi-gigabyte-hukommelse, VHS-kvalitet video og WLAN, er vejen lagt for denne nye serie af multimediaprodukter. Ideen med denne serie er at give brugeren en telefon, der samler et stort udvalg af funktioner i ét produkt. Fra Nseries produkter er det muligt at se mobilt TV, printe billeder, browse hjemmesider og meget mere. Karakteristisk for telefonerne i serien er designet i rustfrit stål og med en farvepallet fra black pearl til smooth silver.

Nseries telefonerne er baseret på Symbian 60 Series platformen, der indeholder en lang række værktøjer til brug i både det private og arbejdslivet, f.eks. push e-mail med vedhæftede filer og fuld kalender-funktion. Tovejs-videosamtale er standard ved Nseries, der lever op til kernen i serien, nemlig kommunikation. På multimediesiden får man fantastiske musikoplevelser via de medfølgende applikationer samt over-the-air downloads, gigabyte hukommelse og stereolyd.

- Nokia Nseries tilbyder de mest kraftfulde funktioner i den mobile verden. Da Nokia Nseries er baseret på Serie 60, kan man vælge mellem tusinder af tilhørende applikationer, så mobiltelefonen kan tilpasses ens behov. Nokia Nseries multimedieenheder passer perfekt til brugere, der vil have mobilitet med den nyeste teknologi og fantastisk design - både til arbejde og fritid, tilføjer Sigurd Leth.
ANNONCE
Nseries fra Nokia
Nokia N70 multimedie er verdens mindste serie-60 baserede 3G WCDMA-enhed med et 2 megapixelkamera, der kombinerer det elegante Nokia Nseries design med mobilfotografi. Nokia N70 byder på den helt store palet af multimediefunktioner, der inkluderer push e-mail, HTML browser, musikafspiller og FM-radio med stereo og forventes at i butikkerne i løbet af tredje kvartal i 2005.

Nokia N90 multimedie bringer mobilfotografi til et nyt niveau. Som verdens første kameratelefon udstyret med Carl Zeiss optik, tilbyder Nokia N90 en suveræn kvalitet med mulighed for at printe med det samme og dele billederne over afstand. Med et 2 megapixelkamera og videooptagelse i VHS-kvalitet som en del af de mest avancerede imaging-funktioner, hjælper Nokia N90 multimedie med at gemme minder til stor fornøjelse for brugerne. Med et nyskabende multi-hængsel "twist-og-shoot" design, forventes Nokia N90 at være i handelen i løbet af andet kvartal af 2005.

Nokia N91 multimedie er virksomhedens seneste multimedieenhed, der er optimeret til musik. Brugere kan lagre op til 3000 sange på den integrerede 4-gigabyte harddisk, der gør Nokia N91 til en sand mobil jukebox. Udstyret med adskillige opkoblingsmuligheder, som f.eks. 3G WCDMA, WLAN, Bluetooth og USB 2.0, gør Nokia N91 det let for brugerne at administrere og nyde deres favoritmusik, når eller hvor de vil. Nokia N91 forventes at komme i handlen på verdensplan inden slutningen af 2005.

Den første telefon fra Nseries forventes i handlen i løbet af andet kvartal af 2005 og efterfølges af flere i slutningen af 2005.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce