Connery

Nothing Phone (2) er det flashy, prisbillige alternativ til flagskibs-smartphones

Nothing har afsløret en væsentligt opgraderet gennemsigtig smartphone

I en tid hvor smartphonemarkedet kan virke en smule i stilstand, har Nothing taget fat og lanceret deres anden-generation smartphone, Nothing Phone (2). 

Det London-baserede firma stræber efter at gøre teknologi sjovere og deres nyeste produkt er sjovt nok også transparent, som de øvrige indslag fra mærket. 
Med en række opgraderinger og en pris, der starter på 4.999 kroner, er Nothing Phone (2) et spændende bud på en opsigtsvækkende smartphone, der skubber til forestillingen om, at en flagskibsmodel skal koste op mod 10.000 kroner - med det lille in mente, at Nothing Phone (2) benytter sig af sidste års bedste flagskibschip Snapdragon 8+ Gen 1 - og ikke årets model (Gen 2) .

ANNONCE
Nothing Phone (2) - Nothing Phone (2) er det flashy, prisbillige alternativ til flagskibs-smartphones Nothing Phone (2)

Design og Interface

Nothing har bevaret det unikke, transparente design, der kendetegnede deres første smartphone, Phone (1). Men Phone (2) bringer nye dimensioner til bordet med forbedret æstetik og ergonomi - herunder en tyndere midterramme og en afrundet glasbagside.

En af de mest unikke funktioner i Phone (2) er den opgraderede Glyph Interface. Funktionen bruger LED'er på bagsiden af telefonen til at give visuel information, hvilket mindsker behovet for konstant at tjekke skærmen - siger Nothing. Brugere kan nu personliggøre lys- og lydsekvenser for kontakter og apps. Den nye Glyph Interface fungerer også som visuel nedtælling og progress tracker for tjenester som Uber og madlevering. Og det lyder egentlig ret sjovt.

ANNONCE
Nothing Phone (2) - Nothing Phone (2) er det flashy, prisbillige alternativ til flagskibs-smartphones Nothing Phone (2)

Ydelse

Phone (2) er drevet af den kraftfulde Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform, som lover en hurtig og glat oplevelse. Skærmen er en 6,7-tommer OLED-skærm med LTPO, og telefonen har et batteri på 4700 mAh, der kan oplades hurtigt og trådløst.

Nothing's nye operativsystem, Nothing OS 2.0, har en minimalistisk, sort-hvid layout designet til at reducere distraktioner. Det er muligt at fjerne app-etiketter og personliggøre gitterdesign, widget-størrelse og farvetemaer.

ANNONCE
Nothing Phone (2) - Nothing Phone (2) er det flashy, prisbillige alternativ til flagskibs-smartphones Nothing Phone (2)

Kamera

Nothing Phone (2) har et forbedret kamera med en 32 MP frontkamera og et dobbelt bakkamera med avancerede 50 MP sensorer, inklusive en Sony IMX890 hovedsensor. Med en 18-bit Image Signal Processor (ISP) kan Phone (2) behandle op til 4.000 gange mere kamera data end forgængeren, hvilket resulterer i forhåbentlig bedre nøjagtighed for både fotos og videoer.

Pris og tilgængelighed

Nothing Phone (2) er tilgængelig i hvid og mørkegrå, med tre varianter at vælge imellem: 8GB/128GB (4.999 kr), 12GB/256GB (5.499 kr), og 12GB/512GB (6.299 kr). Den kan forudbestilles fra tirsdag den 11. juli og vil være offentligt tilgængelig i Danmark fra fredag den 21. juli.

ANNONCE
Del

Seneste nyt