Connery

Nothing Phone (1): Hypen er landet

Nothings første smartphone er kommet til Danmark

Opbygningen til lanceringen af den første smartphone fra Carl Peis Nothing-virksomhed har været intens - masser af teaseroplysninger, lækkede fotos og den 12. juli en reel produktafsløring. 

Nu er den første smartphone fra den unge virksomheden i handlen, og mens amerikanerne i denne omgang forbigås, kan danskere få lov at være med på bølgen.

ANNONCE
Nothing Phone (1) - Nothing Phone (1): Hypen er landet Nothing Phone (1)

Den mest vindende feature ved den nye Android-smartphone er designet: Det markante design er tydeligvis inspireret af Apple, men med en markant afstikker i det semi-transparente bagglas, der fremviser flere af smartphonens komponenter - og introducerer lyssystemet 'glyphs'. 

Glyph er Nothings navn for det notifikationssystem, som de har bygget ind i smartphonens bagside - her benytter man en række indbyggede LED-lys til at gøre brugeren opmærksom på forskellige typer af notifikationer - en slags 'stille' alarm, hvor det er muligt at identificere hvad der sker i smartphonen, uden at skulle kigge på skærmen - eller forstyrres af lyd og vibrationer. 

ANNONCE
Nothing Phone (1) - Nothing Phone (1): Hypen er landet Nothing Phone (1)

Indvendigt er nothing Phone (1) en android-mobil der træder ind i mellem-pris segmentet, hvor det tilbyder en skarp kontrast til de andre udbydere. 

Indmaden trækkes af Qualcomm Snapdragon 778G+ chipsettet, som leverer performance til et dual 50 MP kamera, en 6,55" OLED skærm med 120 Hertz opdateringshastighed, hurtigopladning og et forholdsvis clean Android-interface. 

Phone (1) er udstyret med et 4500 mAh batteri, der understøtter 33 Watt hurtigopladning og trådløs opladning op til 15 Watt (som også kan benyttes til at oplade Nothings eneste andet produkt Ear (1)).

ANNONCE
Nothing Phone (1) - Nothing Phone (1): Hypen er landet Nothing Phone (1)

Pris og tilgængelighed


Mens vi venter at få hænderne på et eksemplar at anmelde, er Nothing Phone (1) netop landet hos danske forhandlere - herhjemme bliver smarthonen forhandlet eksklusivt hos Telenor og CBB, hvor kontantprisen for 128 GB versionen lyder på 3.999 kroner, mens 256 GB-modellen lander på 4.499 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt