Connery

Nothing phone (1) åbner venteliste

Carl Peis nye smartphone sælges gennem 'invites'

Elektronikmærket Nothing har arbejdet målrettet på at lancere en smartphone, lige siden co-founder Carl Pei stoppede i OnePlus og annoncerede sit nye brand Nothing sammen med svenske Teenage Engineering og en række andre prominente tech-folk i stifterkredsen.

Det første produkt fra Nothing blev et sæt trådløse earbuds - det var generalprøven, og 12. juli afsløres den første smartphone fra Nothing officielt. 

En hel del information om Nothing phone (1) er dog allerede blevet afsløret - heriblandt designet, som folk får et endnu bedre kig på i den seneste Youtube-video fra Nothing.

ANNONCE
Nothing

Den 12. juli 2022 afsløres smartphonen helt officielt - og det er først der vi kommer til at kende de endelige specifikationer og også prisen.

I mellemtiden har startupvirksomheden implementeret et invitations-system, en venteliste hvor de mest dedikerede og afventende fans af Nothing, får mulighed for at købe smartphonen før andre. 

Den offentlige venteliste er netop åbnet - her skriver man sig op til muligheden for en købsinvitation, som skal besvares inden for 48 timer efter man modtager den, det kræver et ikke-refunderbart 200-kroners depositum, som så bliver trukket fra den endelige smartphones pris, hvis man vælger at købe den. 

Nothing oplyser, at phone (1) i Danmark vil blive forhandlet af mobilselskaberne 3, TDC og Telenor

ANNONCE
Del

Seneste nyt