Connery

Nothing lancerer trådløse earbuds Ear (stick)

Nothing ear (stick) er klar til dine ørekanaler

Nothing er begyndt at rampe deres produktserie op - et år efter lanceringen af det første sæt spæde trådløse earbuds (Ear 1), er der solgt en halv million Nothing-earbuds - og i sommeren 2022 kunne den unge techvirksomhed lancere deres første smartphone (Phone 1)

Nu er Nothing klar med et sæt nye trådløse buds: Nothing ear (stick)

ANNONCE
Nothing Ear (stick) - Nothing lancerer trådløse earbuds Ear (stick) Nothing Ear (stick)

Stick er et anderledes take på den trådløse ear-bud - og i udgangspunktet ikke en opgradering, men nærmere et alternativ til ear (1). 

Nothing selv understreger vigtigheden, i at tilbyde forskellige typer af ear-buds, fordi menneskers ører og også smag er vidt forskellig - og altså er der ikke en one-size-fits all løsning. 

Ear Stick er en tydelig afstikker, når man kigger på designet af batterietuiet - inspireret af en læbestift, kommer disse earbuds i en lille cylindrisk batteriæske, med en næsten irriterende afhængighedsskabende "twist-to-open"-funktion. 

ANNONCE
Nothing Ear (stick) - Nothing lancerer trådløse earbuds Ear (stick) Nothing Ear (stick)

Designet på ear (stick) er et mere løstsidende end forgængeren - og af typen der bare skal hvile læt ved indgangen af ørekanalen. Og let kommer de til at hvile, for hver bud vejer kun 4.4 gram. 

Nothing Ear (stick) er udstyret med 12,6 mm drivere, der skulle være stor nok til at kunne levere en balanceret lyd på både bas, diskant og mellemtoner - og det bliver selvfølgelig muligt at finjustere lyden til personlig smag, via Nothings app. 

(Stick) er ikke udstyret med støjreducering ligesom ear (1), til gengæld har man brugt kræfter på at implementere 'Clear Voice Technology', der ved hjælp af tre mikrofoner og AI-algoritmer sorterer støj som vind og stemmer i baggrunden fra, under opkald. 

Batteritiden er op til 7 timer per opladning, med 2 timers spilletid fra 10 minutter i etuiet - og etuiet gemmer selvfølgelig på ekstra opladninger op til i alt 29 timer. 

ANNONCE
Nothing ear (stick) har ekstra fordele med Nothing Phone (1) - Nothing lancerer trådløse earbuds Ear (stick) Nothing ear (stick) har ekstra fordele med Nothing Phone (1)

Nothing fordele

Nothing ear (stick) er selvfølgelig kompatible med alle bluetooth-enheder - på Android og iPhone får man equalizer-funktion med Nothing X-appen, og på en Nothing Phone (1) kan man også udnytte low-lag lydtilstand (yay). 

Stick er IP54 støv-vand-svedtæt og så er der selvfølgelig in-ear detection, som man forventer af et sæt trådløse ear-buds i dag. 

Pris og tilgængelighed

Det nye sæt earbuds fra Nothing lanceres d. 4. november 2022 i 40 lande - også Danmark, med en vejledende salgspris på €119. (Cirka 900 kroner). 

Forhandles på Nothing.tech og hos udvalgte forhandlere

ANNONCE
Del

Seneste nyt