Connery

Nothing bortauktionerer deres første ikke-afslørede ear-buds, til tårnhøje priser

Folk er vilde efter at komme først til det nye elektronikbrand

Alt har kørt efter en snorlige drejebog, i forbindelsen med introduktionen af det nye elektronikmærke Nothing. 

Sådan ser det i hvert fald ud fra sidelinjen, når man kigger på den gamle OnePlus medstifter Carl Pei's nye foretagende: 

Afsløringen af det nye mærke, som en sammensmeltning af mode og cutting-edge innovation, annonceringen af prominente kapitalpartnere som Tony Fadell (skaberen af iPod), Reddits CEO, og Twitch medstifteren Kevin Lin. Senere en udmelding om det første produkt, en mikroinvesterings crowdfunding-runde fra offentligheden - og nu drypvist med informationer frem til den første produktlancering. 

Nothing Ear (1), et sæt trådløse ear-buds, bliver officielt afsløret som det første produkt fra Nothing den 27. juli 2021, men produktet har allerede massiv opmærksomhed. 

Ikke mindst takket være en speciel auktion, hvor Nothing-teamet tester efterspørgslen af, ved at bortauktionere de første 100 Nothing Ear (1), via StockX. 

Her har Nothing sat serienumre på de første 100 produktionseksemplarer, og simpelthen sat produktet til salg, før folk egentlig ved hvad de køber. 

Det går vanvittigt godt: De trådløse ear-buds er nu budt op i 787 dollars (næsten 5.000 kroner), og her taler vi ikke et fantastisk forhandlerdeal for de samlede 100 eksemplarer - det er stykprisen. 

ANNONCE
Nothing - Nothing bortauktionerer deres første ikke-afslørede ear-buds, til tårnhøje priser Nothing

Men det kan altid gå bedre.

Nothing har nu løftet sløret for lidt af deres nye produkts features: De trådløse buds får en batteritid på op til 24 timer med aktiveret ANC (aktiv støjreducering) og 34 timer uden ANC - etuiet til de kommende ear-buds er også blevet afsløret - og her ser man det gennemgående designelement af transparente materialer, som forventes at være bærende i selve buds'ene, og her afsløres det også at etuiet (selvfølgelig) understøtter både trådløs opladning og USB-C opladning.

Så mens vi venter på den officielle pris for et sæt ikke-nummererede Nothing ear-buds, kan vi passende se prisen for de første 100 stige til helt absurde priser

Billetterne for at sidde i forreste række på hypetoget er ikke helt billige. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt