Connery

Nordens største spilmesse gæster Danmark

Gamestop Expo er nu åben for privatpersoner, og bliver dermed den største af sin slags i norden. Den finder sted allerede om en uge!

Hvis du er lige så glad for gaming, Star Wars og underholdning i den kaliber, som os, så er der endelig et event i Danmark, der er værd at tjekke ud!

Gamestop Expo er åben for offentligheden for første gang den 17. september 2015
 

GameStop holder hvert år en stor messe med efterårets nyheder for sine nordiske butikschefer. Sammen med leverandører arrangeres en udstilling, hvor personalet kan møde eksperter og repræsentanter for de forskellige spilvirksomheder. Udstillingen har aldrig tidligere været åben for offentligheden, og på de senere år har mange af GameStops kunder efterspurgt, om også de havde muligheden for at deltage i GameStop Expo. I år sker der derfor en ændring.

Torsdag den 17. september får alle mulighed for at komme og se efterårets nyheder og samtidig møde repræsentanter fra spil- og tilbehørsverdenen i Bella Centeret i København.

Her kan interesserede få et eksklusivt forhåndskig på efterårets store spil: Fallout 4, samt muligheden for at prøvespille nogle af de nye spil såsom FIFA 16, Just Cause 3 og Star Wars: Battlefront.

GameStop Expo 2015 tilbyder nyheder fra disse virksomheder:

Microsoft, Nintendo, Sony, 2K Games, Activision, Bandai Namco Games, Bethesda, Blizzard, Disney Interactive Studios EA, Square Enix, Take 2, Ubisoft, Warner Bros Games, Funko, Mad Catz, PDP, Steel Series, Thrustmaster, Turtlebeach.

 
Endelig for alle

”GameStop Expo er ikke som en almindelig messe, hvor arrangørerne lejer udefrakommende personale til sine boder. Hos os får gæsterne lov til at møde dem, der arbejder med spillene hos udgiverne. Her kan man se mere, prøve mere og snakke med dem, der kender til og arbejder med spillene til hverdag. GameStop Expo er næsten som et lille E3 i norden; et unikt tilfælde for gamers at se og prøve ting, som normalt ikke er tilgængeligt for alle.” udtaler Eddy Danielsson, der er kommerciel direktør ved GameStop     
 
Iblandt spillene, der vises, er:

Amiibo, Chibi-Robo!, Dark Souls III, Fallout 4, FIFA 2016, Just Cause 3, LEGO Dimensions, LEGO Marvel’s Avengers, Mario & Luigi: Paper Jam, Mario Maker, Mario Tennis: Ultra Smash, Metroid Blast Ball, Need for Speed, Star Fox, Star Wars: Battlefront, The Legend of Zelda: Triforce Heroes, YO-KAI Watch.

 
Foruden at se og prøve efterårets nyheder og konkurrere om fine priser får gæsterne mulighed for blandt andet få forhåndskig på spiltrailers, tips og tricks til sine favoritspil og muligheden for at forudbestille kommende spil. Zing Pop Culture og Funko-POP er også tilstede med de sidste nye ting og t-shirts fra blandt andet Game of Thrones, Pokemon, DC Comics, Star Wars, Nintendo og Minecraft.
 
 

Hvornår: torsdag den 17. September 2015
Hvor: Bella Center, København
Billetter: GameStopexpo.com

ANNONCE
Nordens største spilmesse gæster Danmark
Del

Seneste nyt