Connery

Nokia XR20: Ny holdbar smartphone introduceres som alternativ til en streetfodbold

Har du savnet en god holdbar Nokia?

Nokias arv står stadig stærkt, mærket blev i sin tid kendt for ualmindeligt slidstærke mobiltelefoner, og alle og enhver ejede en Nokia. Så kom iPhone og hele smartphone segmentet og væltede Nokias feature-phone trone, Nokia mobil blev solgt til Microsoft, og fik aldrig rigtig fat i markedet. 

For et par år siden overtog finske HMD Global rettighederne til at producere Nokia-mobiler. Nokia har nu været en android-smartphone gennem fire år, men har endnu ikke slået rigtigt igennem. 

Nokias nyeste afsløring, forsøger at skabe lidt larm og banker på døren med Nokia XR20, en hårdfør smartphone, der gerne vil appellere til den gode aktive livsstil - med masser af fornuft i kufferten. 

ANNONCE
Nokia XR20: Ny holdbar smartphone introduceres som alternativ til en streetfodbold

Nokia XR20 vil gerne være en smartphone, som kan holde - og gerne væsentlig længere end den gængse smartphone. 

XR20 er konstrueret som en holdbar smartphone, holdbar som en Nokia-telefon.

Den er udstyret med en MIL-STD-810H certificering fra det amerikanske forsvar: Den certificering betyder at smartphonen blandt andet kan holde til at ligge 30 minutter på halvanden meter dybt vand og at den kan klare gentagne tab fra halvanden meters højde.

Producenten fortæller, at mobilen ifølge deres egne tests kan holde til drops fra 1.8 meter og at den holder til store temperatursving (55 til -22 grader celcius). 

ANNONCE
Nokia XR20: Ny holdbar smartphone introduceres som alternativ til en streetfodbold

En af pointerne ved XR20, er at den skal være modstandsdygtig, uden det er nødvendigt, altid at have smartphonen placeret i et cover. 

Nokia XR20 er en android-smartphone med et 6.67" stort FHD+ display, pakket ind i Gorilla Glass Victus. Smartphonen er pakket ind i en solid konstruktion, der resulterer i en vægt på 248 gram. Den er udstyret med et dual-cam på 48 + 13 megapixel og et frontkamera på 8 megapixel. 

Batteriet har en kapacitet på 4630 mAh, nok til to dages brug lyder det fra HMD Global - og desuden er den udstyret med trådløs Qi-opladning og 18 Watts hurtigopladning. 

Chipsettet i Nokia XR20 er Qualcomms Snapdragon 480 5G - ikke et high-end chipset, men til gengæld et der ses i flere af Nokias smartphones og også en del af midrange-moellerne fra Vivo og Motorola. Men som navnet antyder, er den altså udstyret med 5G. 

ANNONCE
Nokia XR20 testes af Roberto Carlos

Foruden den hårdføre konstruktion, har HMD Global annonceret, at den nye smartphone får tre års garanti for softwareopdateringer med Android - et år længere end standarden for branchen. 

 

Pris og tilgængelighed

Nokia XR20 kan forudbestilles fra d. 27. juli i enten Ultra Blue eller Granite Grey med enten 4GB/64GB eller 6GB/128GB konfigurationer til en vejledende pris på henholdsvis 3.899 og 4.299 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt