Connery

Nokia med nye ambitioner

Nokia lader sig friste af markedet for digitalkameraer og har nu sat sig for at blive nr. 1 med deres megapixel-mobiler.

Nokia med nye ambitioner
Med de nye telefoner fra Nokia, sætter de sig selv helt frem i feltet på det globale markede for mobiltelefoner. Dette er dog ikke nok. Nokia har konstateret at markedet for almindelige kameraer er for stort til at lade sig gå forbi, og vil nu forsøge at tage en del af kagen med deres megapixel-mobiler.

Tomas Chatzopoulos fra Nokia udtaler, at folk ikke opfatter Nokia som en del af kameramarkedet. Det tror han Nokia har tænkt sig at ændre i løbet af de næste par år. Han tilføjer derudover at Nokia har samarbejdspartnere der gør det muligt at udskrive lagre, og vise billeder, der er taget med en mobil, på en let og enkel måde.

Endnu kan kvaliteten af billeder fra en megapixel-mobil ikke hamle op med kvaliteten fra et almindeligt digitalkamera, men fremtiden ser lys ud og Chatzopoulos tror på at dette vil ændre sig. Snart vil markedet for almindelige kameraer blive presset af megapixel-mobiler.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce