Connery

Nokia lancerer deres første reparationsvenlige smartphone

Nokia G22 lanceres med reparationsguides og iFixit-værktøj

I forbindelse med Mobile World Congress har HMD Global, firmaet bag den moderne Nokia-telefon, annonceret tre nye Nokia-smartphones. Blandt dem er den nye Nokia G22, som er den første Nokia-smartphone, der fra bunden er udviklet til at være reparationsvenlig, med mulighed for at brugeren selv kan udskifte blandt andet skærm og batteri. 

Nokia G22 er skabt med henblik på at øge levetiden af enheden og skabe mindre elektronisk affald, som er en af udfordringerne i den digitale tidsalder.

For at gøre reparationsmulighederne så let som muligt for brugerne, har HMD Global samarbejdet med iFixit, som er en global virksomhed, der tilbyder specifikke dele til Nokia G22 (Og mange andre smartphones), samt vejledninger og værktøj, så alle selv kan reparere deres smartphone, hvis der skulle blive brug for det.

ANNONCE
Nokia G22 - Nokia lancerer deres første reparationsvenlige smartphone Nokia G22

Nokia G22 kommer også med en bagside af 100 procent genbrugsplastik, hvilket yderligere bidrager til at skabe en mere bæredygtig telefon. Derudover vil den nye smartphone have adgang til to Android OS-versioner, tre års månedlige sikkerhedsopdateringer og forlænget tre års garanti uden ekstra omkostninger.

Udover den nye Nokia G22 har HMD Global annonceret to andre modeller, Nokia C22 og Nokia C32, som begge tilbyder op til tre dages batterilevetid, forbedret billedbehandling og et hårdført design.

HMD Global har også annonceret en plan om at trække produktionen af deres smartphones tilbage til Europa, hvilket understreger firmaets intentioner om at skabe sikre, holdbare og bæredygtige produkter.

HMD Global/Nokia er ikke de første til at prøve kræfter med en smartphone, der er lettere at reparere - det har vi blandt andet set hos Fairphone, der helt fra starten har bygget udskiftelige dele ind i deres smartphones (med varierende succes).


Priser og tilgængelighed

Nokia G22 kommer i Meteor Grey (grå) og Lagoon Blue (blå) og fås i 4 GB/64 GB konfiguration til 1499 kroner

At-home Fit Kits og reservedele til Nokia G22 er tilgængelige fra iFixit.com. Dette inkluderer nyt display fra
49,95 EUR, bagpanel fra 24,95 EUR, batteri fra 24,95 EUR og opladningsport fra 19,95 EUR.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce