Connery

Nokia i tilbagegang

Nokia lider af tilbagegang på det danske mobilmarked, efter sidste år hvor de havde problemer med kvalitet og levering – dette har givet adgang for Sony Ericsson og Samsung.

Nokia i tilbagegang
Der var engang hvor en Nokia telefon var det eneste der duede og alle de andre producenter ikke var gode nok. Denne tid er forbi, ihvertifald her i Danmark.

Med et faldt i antallet af solgte mobiltelefoner, har Nokia haft et problemfyldt år i 2004. Dette skyldes en række problemer med både levering og kvalitet.

Ifølge Peter Berg, der er
En af grundene til Nokias "sorte år" skyldes at de ikke var med på bølgen for klaptelefoner da den startede. Det var til gengæld Sony Ericsson og især Samsung, der har haft stor succes med deres telefoner.

Selvom Nokia stadig er de største på det danske marked, har tilbagefaldet skabt en status af ligevægt mellem producenterne.

- Nokia er kommet tilbage med lavere priser, klaptelefoner og fokus på design, men deres position som danskernes fortrukne mobilmærke er ikke så stærk længere. Samsung og Sony Ericsson gør det utroligt godt, siger Henrik Nørgaard der er markedsdirektør for privatmarkedet hos TDC Mobil.

Henrik Nørgaard tilføjer at Nokia stadig har størstedelen af de kunder der ønsker funktionalitet i deres telefoner, da de har vænnet sig til Nokias menusystem.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce