Connery

Nokia 6260

Fakta om Nokia 6260

Med Nokia 6260 får du en klaptelefon der er indbegrebet af fleksibel. Den øverste del af telefonen kan drejes rundt - en bevægelse der samtidig aktiverer det indbyggede VGA-kamera så du nemt og hurtigt kan tage billeder og optage video. Drejes skærmen og ligges ned så den vender op ad, er du klar til at surfe på internettet - både på xHTML- og HTML-sider. 6260 giver dig sikkerhed og effektivitet på arbejdet, igennem den indbyggede VPN-klient, Bluetooth og e-mail understøttelse. Dertil kommer understøttelse af både Powerpoint- og Word-dokumenter. Til musikelskeren har 6260 både MP3-afspiller og FM-radio.
ANNONCE
Nokia 6260
Netværk

Netværksfrekvens: Tri-band

Størrelse

Antenne: Integreret

Dimensioner: 102 x 49 x 23 mm

Vægt: 130 gram

Batteri

Stand-by tid: Op til 4-6 dage

Taletid: Op til 2-4 timer

Display

Type: TFT

Farver: 65.536 farver

Opløsning: 176 x 220 pixels

Standard funktioner

Intelligent ordbog: Ja

Billedbeskeder (MMS): Ja

Alarmfunktion: Ja

Kamera: VGA, sidemonteret

Kalender: Inkl noter og opgaveliste

Ringetoner: Polyfoniske

Multimedieafspiller: MP3

E-mail: POP3, IMAP, SMTP

Data

Brugerhukommelse: 6 MB

Udvidelseskort: 32 MB MMC-kort inkluderet

GPRS: Klasse 6

WAP: Version 2.0

Java™: Ja

Bluetooth™: Ja

IrDA: Ja

Andet

Quickword og Quickpoint programmer, FM-radio, VPN-klient, HTML-browser, Push-to-talk-funktion, Pop-Port™-tilslutningsstik

TeleGEIL synes...

...at 6260 er et godt bud på en forretningstelefon. Den har udemærket e-mailklient og kalenderfunktion - og den indbyggede VPN-klient vil helt sikkert tiltrække kunder. Skærmen på telefonen er dejlig stor, hvilket betyder en del nu hvor telefonen kan vise xHTML- og HTML-sider.

Den indbyggede brugerhukommelse er relativ lille, i forhold til at der er indbygget MP3-afspiller og de to fremviserprogrammer Quickword og Quickpoint. Dette har de dog kompenseret for ved at implementerer MMC-slot således at man kan udvide efter behov. Hvad der ikke behager os, er placeringen af knapperne på den øverste del. Ja, de er hvor de er, så man kan navigere på nettet når telefonen er klappet sammen og skærmen vendt op - men man skal også bruge de knapper under almindelig navigation og der er det besværligt at skulle op på telefonen for at trykke. Rent designmæssigt er den flot og elegant at se på. Har et rigtigt forretningslook over sig.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce