Connery

No Time To Die har nu fået ny premieredato

James Bond vender tilbage 12. november

Da den kommende James Bond-film tidligere i marts kickstartede den efterfølgende lavine af filmudsættelser, forårsaget af Corona-krisen, var folk ret irriterede og også uvidende overfor situationen vi havde i vente. 

Well, der er sket en del siden da, og alt i verden er praktisk talt enten aflyst eller udskudt, men det må være på sin plads, at bringe den fastsatte premieredato, for den første film der tog initiativet for underholdningsbranchen. 

ANNONCE
"Nej, du er stadig i karantæne, Blofeld" - Foto: SF Studios - No Time To Die har nu fået ny premieredato "Nej, du er stadig i karantæne, Blofeld" - Foto: SF Studios

I en pressemeddelese fra SF Studios Danmark, lyder det således: 

"Så er der godt nyt til de danske biografgængere og Bond fans - den nye Danmarkspremiere på Bond 25, NO TIME TO DIE, er nu bekræftet til torsdag den 12. november 2020 og forventes at få premiere i et rekordstort antal biografer.

I NO TIME TO DIE har Bond forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi. "


Filmen har også premiere i UK den 12. november, mens biografpremieren i US er fastsat til 25. november.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce