Connery

No Time To Die - Bond 25 får premieredato

..Og hvad tænker du om titlen?

Den 25. James Bond 007-film får titlen "No Time To Die". 

Filmen der bliver Daniel Craigs femte og sidste tur som den dameglade hemmelige agent, har nu fået både sin titel og en premieredato. 

No Time To Die bliver instrueret af Cary Joji Fukunaga, bedst kendt for Beasts of No Nation og True Detective, mens Daniel Craig vender tilbage i rollen som 007. Manuskriptet til filmen er skrevet af Neal Purvis og Robert Wade, der også stod bag Spectre og Skyfall. 

Rollelisten på den kommende agent-film er desiden besat af Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright oooog Ralph Fiennes. 

Den lille beskrivelse der nu er sat på filmen, fortæller at i "No Time To Die", samler vi op på James Bond, der har forladt efterretningstjenesten, for at nyde livet på Jamaica. Det er et otium der hurtigt forstyrres, da CIA-agenten Felix Leiter (Jeffrey Wright) dukker op, og beder om hjælp til at redde en kidnappet forsker. Det bliver dog en langt farligere mission, end antaget, og James Bond er pludselig på sporet af en nu skurk, der er udrustet med farlig ny teknologi.. Uhh. 

Premieredatoen? 2. april 2020. 

ANNONCE
Bond 25 titelafsløring
Del

Seneste nyt

Annonce