Connery

No Man's Sky: Nu med multiplayer?

Kan vi nu også regne med hvad de lover denne gang?

Sean Murray, manden der udviklede No Man's Sky, har haft en vane for at love mere end han kan holde og derfor bør man tage imod hans løfter med en vis skepsis.

No Man's Sky er et visuelt imponerende spil, der er proceduralt genereret. Dette betyder, at planeterne i spillet i høj grad er designet af en algoritme og ikke en spildesigner. 
Spillet var således banebrydende da det kom frem i august 2016, men udover de visuelt stimulernede planeter, så var der ikke så meget at komme efter i No Man's Sky.

Der var ikke en historie i spillet og det eneste formål var, at nå frem til galaksens midte - hvorefter spillet starter forfra i et nyt solsystem. Det har selvfølgelig en tåkrummende charme, men det sænker også replay-valuen af spillet.
For at sørge for at spillet ville være så sjovt som muligt at spille, så lovede Sean Murray på uærlig vis, at spillet ville indeholde en multiplayer samt mange andre funktioner, der først senere er kommet til.

Multiplayer - kan det passe?

ANNONCE

Det ser dog ud til, at Sean Murray og udviklerne bag spillet, Hello Games, har lært af deres fejl. 
I den seneste rækker af opdateringer, ser det ud til at holdet bag Hello Games har lyttet omhyggeligt til spillernes feedback og løbende forsøgt at indfri deres forventninger.
Opdateringen Next er et glimrende eksempel på dette.

No Man's Sky er lige så imponerende visuelt som det altid har været, men nu får du også muligeden for at udforske spillet med andre.
Hello Games udgiver nu No Man's Sky: Next, som en gratis opdatering til spillet, der lader spillere tage på eventyr med venner eller fremmede.

Derudover åbner opdateringen op for mange interessante måder, hvorpå spillerne kan omgås. Når du er på eventyr med andre mennesker kan du hjælpe med at holde dem i live eller betragte dem som dit bytte og gøre hvad du kan, for at sikre din egen overlevelse.
Sammen kan man også bygge baser eller kolonier, som derefter bliver delt med alle spillerne i flokken.

Og mest imponerende er vist, at man kan afholde sine egne Need for Speed-inspirerede ræs i de rumskibe, man kan støve op. Som spiller bliver det nu muligt at lave sine egne baner, som man kan kører ræs på, og derefter dele banerne online.

Andre features der følger af opdateringen inkluderer muligheden for at customize sit udseende samt muligheden for at skifte mellem første- og tredjepersonsperspektiv både til fods og i rumskibet. 

Den 24. juli lanceres opdateringen, hvorefter spillet også bliver gjort tilgængelig for Xbox One og inden for en overskuelig fremtid på WeGame, Tencent-gamingplatformen fra Kina

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce