Connery

Nissan 370Z 50th Anniversary Edition

Lækker nyhed med inspiration fra Nissan 240Z

En særlig 50th Anniversary Edition med inspiration fra den legendariske BRE 240Z-racerbil får debut på New York International Auto Show. Samtidig trækker Nissan på 50 års GT-R-racerløbshistorie for at perfektionere den ultimative køremaskine

2020-versionen af Nissan 370Z 50th Anniversary Edition med et markant motorsportslook blev i dag præsenteret for omverdenen i New York – samme by, hvor den originale Datsun 240Z fik debut i USA for 50 år siden.

Specialmodellem, som blev præsenteret lige før New York International Auto Show i denne uge, er en hyldest til #46 BRE (Brock Racing Enterprises) Datsun 240Z, som vandt flere SCCA National Championships med John Morton bag rattet.

"Det er ingen hemmelighed, at Datsun 240Z fik bolden til at rulle for japanske sportsvogne i USA, udtalte Ivan Espinosa, som er Nissans corporate vice president of global product strategy and planning. "Den måde, hvorpå Peter Brocks motorsportstunede 240 Z ændrede motorsporten i USA er en næsten lige så kendt historie om Z-modellerne. Efter at BRE 240Z fik debut i 1970 blev Nissan/Datsun en af de mest succesfulde virksomheder i amerikansk motorsport - med tusindvis af sejre gennem de seneste 5 årtier."

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt